Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок на території Новогалещинської територіальної громади з метою продажу

Дата: 24.06.2024 11:38
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

 Конкурсна комісія з відбору суб’єкта оціночної діяльності на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на території Новогалкещинської територіальної громади, проводить конкурс серед суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок з метою їх подальшого продажу. 

1. Дата проведення конкурсу: «12» липня 2024 р. о 10.00 год. за адресою:  Полтавська область, Кременчуцький район, с-ще Нова Галещина, вул. Центральна, 95 (приміщення селищної ради).

2. Відомості про земельні ділянки, що підлягають експертній грошовій оцінці: 

- - кадастровий номер 5322480701:01:003:0026 площею 0,15 га с Бондарі вул. Залізнична,9  ( код Класифікатору видів цільового призначення земельних ділянок  02.01- для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд

- кадастровий номер 5322480701:01:002:0202 площею 0,25 га  с Бондарі вул. Лазурна,10  ( код Класифікатору видів цільового призначення земельних ділянок  02.01- для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд

- кадастровий номер 532248702:02:002:00075 площею 0,25 га  с Василенки вул. Л.Українки,2 ( код Класифікатору видів цільового призначення земельних ділянок  02.01- для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд )

 – кадастровий номер 5322480701:01:002:0092 площею 0,1237 га                                   с Бондарі, вул. Центральна (Кірова),23А  ( код Класифікатору видів цільового призначення земельних ділянок  03.07- для будівництва і обслуговування будівель торгівлі ) . 

3. Претендентам необхідно надати до конкурсної комісії у запечатаному конверті конкурсну документацію, що складається з підтверджуючих документів та конкурсної пропозиції.

4.Для участі в конкурсі необхідно подати наступні документи:

- заява на участь в конкурсі;

- завірені належним чином суб'єктом оціночної діяльності копії установчих документів претендента; 

- завірені належним чином суб'єктом оціночної діяльності копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі чи/та яких буде залучено до проведення оцінки  й підписання звіту про оцінку земельної ділянки; 

- завірені належним чином суб'єктом оціночної діяльності  копії сертифікату на право здійснення оціночної діяльності;

- інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним з експертної грошової оцінки земельних ділянок тощо).

- конкурсна пропозиція щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки (подаються у окремому запечатаному конверті).

5. Вимоги до претендентів для участі у конкурсі є наявність:

-відповідної кваліфікації оцінювачів щодо проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів, виданими у встановленому порядку; 

- досвіду роботи з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок.

6. Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті й має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки.

7. Конкурсну пропозицію з позначкою «конкурсна пропозиція» із зазначенням кадастрового номеру земельної ділянки слід подавати до виконавчого комітету Новогалещинської  селищної ради конкурсній комісії за адресою: 39140, Полтавська  обл., Кременчуцький район, с-ще Нова Галещина,  вул. Центральна, 95, тел. (05342) 9-70-01, не пізніше ніж до 16.00 години  11 липня  2024 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь