Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Навчання з базової загальновійськової підготовки

Дата: 21.06.2024 14:20
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

Одним з напрямів роботи, які покладені на добровольчі формування є «участь у навчаннях (тренуваннях), оперативно-польових поїздках з територіальної оборони та підготовці громадян України до національного спротиву в межах території відповідної зони (району) територіальної оборони».

Саме таке навчання сьогодні, 21 червня, в приміщенні Новогалещинського будинку культури, за сприяння Кременчуцької РВА, провели професійні інструктори ДФТГ №3 Кременчук для працівників виконавчого комітету, закладів освіти, культури та місцевих підприємств.

Особливу увагу інструктори зосередили на засвоєнні основ тактичної медицини, особливо на домедичній допомозі. Також продемонстрували методику накладання турнікетів, тампонування ран, техніку зупинки кровотечі. Тобто ті першочергові навички, які можуть врятувати життя людини під час військових дій.

Всі учасники навчання мали можливість поновити теоретичні знання з надання першої домедичної допомоги, ознайомитися з необхідним обмундируванням для військовослужбовців, видами зв'язку, які використовують наші Захисники та правилими поводження з мінно-вибуховими предметами. А ще учасники заходу засвоїли правила поводження зі зброєю, її технічні властивості, практикували збір та розбір автомата.

Час провели з користю, бо всі добре розуміють, що у військовий час здобуття таких навичок вкрай необхідні.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь