Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Підсумовано низку травневих свят

Дата: 29.05.2024 13:48
Кількість переглядів: 294

Фото без опису

Низку травневих свята, на які виявився дуже багатим місяць, що минає, а це: День Весни і Праці, Великдень, День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, День Європи, День Матері, День сім’ї, День вишиванки, День ГЕРОЇВ, а для мешканців Нової Галещини  додалося іще одне свято – День селища, наша громада підсумувала багодійним ярмарком та концертом на підтримку ЗСУ, які відбулися 24 травня.

 

Під час концерту селищний голова Світлана САМСОНОВА звернулася зі словами щирої подяки до всіх небайдужих мешканців громади за людяність та патріотизм до свого рідного краю, за невичерпне бажання волонтерити, допомагати нашим ЗАХИСНИКАМ, щодня наближаючи ПЕРЕМОГУ.

Цей захід дав нам можливість вчергове зрозуміти, що ми маємо жити і працювати задля ПЕРЕМОГИ, заради наших ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ, бо вони роблять зараз все заради нас із вами.

Не переставали, під час концерту, звучати слова подяки всім нашим ГЕРОЯМ – ЗАХИСНИКАМ, які мужньо боронять рідну землю від російських загарбників.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять наших ГЕРОЇВ, які віддали своє життя за Україну, за мирне небо, за наш з вами спокійний сон!

Спільними зусиллями всіх, хто долучився до участі в ярмарку та завітав на захід, нам вдалося зібрати 62 тисячі 126 гривень. Зібрані кошти було передано селищному голові Світлані САМСОНОВІЙ, на них буде закрита частина запитів від наших військовослужбовців. Звіт про витрати в подальшому буде опубліковано.

Велике спасибі кожному меленькому та дорослому мешканцю громади за активність. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Низк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь