Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Профілактичні рейди «Діти вулиці», «Вокзал»

Дата: 28.05.2024 15:52
Кількість переглядів: 561

Фото без опису

   З метою запобігання проявів злочинності та правопорушень у підлітковому середовищі, вчинення протиправних дій щодо неповнолітніх в громадських місцях, поширення проявів вживання неповнолітніми спиртних напоїв, тютюнопаління, контролю щодо обмеження перебування неповнолітніх без супроводу батьків або осіб, що їх замінюють, у місцях дозвілля, на вулицях селища у вечірній час, Службою у справах дітей виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради спільно з поліцейським офіцером громади 24 травня 2024 року проведено  профілактичний рейд «Діти вулиці», «Вокзал».

    В ході рейду перевірено вулиці, спортивні та дитячі майданчики, залізничний вокзал, ринкову площу, автобусні зупинки, сквер, парк, ставок  селища Нова Галещина та вулиці Василівського старостинського округу. Порушень зафіксовано не було.

          

Шановні батьки!

        Пам’ятайте, що літні канікули для дітей – це можливість набратися свіжих сил, оздоровитися,  бо саме влітку, діти, які мають багато вільного часу і залишаються без нагляду батьків, найчастіше скоюють правопорушення та злочини, тому:

  1. Не залишайте дітей без нагляду. Знайте, де і з ким бувають Ваші діти, чим вони займаються. Контролюйте час перебування дитини із смартфоном у режимі онлайн. Перевіряйте, які сайти, соціальні мережі, програми доступні до користування вашою дитиною, переглядайте історії пошуків та зверніть увагу на кількість аккаунтів наявних у гаджеті Вашої дитини. Все це заради її ж власної безпеки та Вашого спокою!
  2. Відпускаючи дитину на прогулянку, нагадайте їй, що війна триває, нагадайте про правила дорожнього руху, про правила поведінки в громадських місцях, а також про правила безпечного спілкування з однолітками та незнайомими людьми.
  3. Постійно нагадуйте про правила власної безпеки.
  4. Не допускайте, щоб Ваші діти були учасниками злочину, зловживали алкоголем, цигарками та іншими шкідливими для здоров’я речовинами.
  5. Слідкуйте, де гуляють ваші діти. Нагадайте про небезпеку перебування біля старих та аварійних будівель, погребів, підвалів. Статистика зниклих безвісти дітей та дорослих у період війни, на жаль, не зменшилась.
  6. Не дозволяйте відходити далеко від будинку, особливо за межі селища.
  7. Забороніть ходити до водойм без вас!!! Це небезпечно! А інколи і востаннє.

Служба у справах дітей виконавчого комітету

Новогалещинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь