A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Пишаємося кожним ЗАХИСНИКОМ та ЗАХИСНИЦЕЮ

Дата: 16.02.2024 09:04
Кількість переглядів: 1657

Фото без опису

Мужність, честь, сила, відвага, відданість та людяність – тільки кращі з кращих приймають присягу в лавах Збройних сил України.

Незламні наші воїни, ви стоїте на захисті своєї Батьківщини, батьків, дітей та всього українського народу. Ви бороните кожен сантиметр землі, яку захищали наші славні предки. Ви даєте надію на нашу Перемогу та втілюєте впевненість у завтрашній день. Саме вам ми сьогодні завдячуємо кожним врятованим життям, кожним звільненим населеним пунктом, кожним новим днем, кожним подихом. Усім, хто має високе звання захисника та захисниці України, доземний уклін та подяка. Слова вдячності батькам та матерям, які народили та виховали таких синів та дочок. Віримо в ЗСУ та нашу Перемогу! Ми дякуємо кожному, хто стоїть на захисті Батьківщини, бореться за майбутнє України. Пишаємося кожним Захисником та Захисницею – завдяки вашій незламності та героїзму країна має майбутнє.

Дорогі наші Захисники! Ви у нас найкращі!!! Підтвердженням цьому є ЛИСТ ПОДЯКИ за нашого з вами односельця – Максима ДРОБАХУ, який надійшов від командування на ім'я селищного голови Світлани САМСОНОВОЇ.

У мирному житті Максим – звичайний житель громади, на війні – справжній титан, гартований пе­кельними дорогами АТО, один із незламних воїнів легендарної 72 бригади імені Чорних Запорожців, яка після повномасштабного вторгнення захищала Київ та Київщину, а нині бійці тримають східний фронт на Донеччині. Наш Максим там, де вогонь не вщухає, де смерть щодня дивиться в очі. Він - наш Захисник, наш земляк, наш Герой. Максим ДРОБАХА - один із тих воїнів, чий високий рівень мотивації та професійного самовдосконалення створює атмосферу довіри і взаємодопомоги у військовому колективі. Він користується заслуженим авторитетом серед бойових побратимів та докладає зусиль для якісного виконання поставлених завдань щодо захисту недоторканності кордонів Батьківщини.

Пишаємося тобою, Максиме! Пишаємося кожним нашим Захисником і Захисницею! З нетерпінням чекаємо всіх живими і здоровими додому з ПЕРЕМОГОЮ!

Слава Збройним Силам України!

Слава тим, хто тримає наше небо, хто боронить нашу землю, хто кладе своє життя на ваги, в іншій чаші яких — лише темрява та безодня...

Слава тим, хто повернеться, і тим, хто навіки залишиться по той бік!

Слава тим, хто зробив це добровільно, і тим, хто пішов по мобілізації!

Низький уклін вам, неймовірні люди!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь