Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Консерви для наших воїнів

Дата: 19.12.2023 16:47
Кількість переглядів: 426

Фото без опису

Повномасштабна війна змусила всіх нас діяти і думати швидко, навчитися робити те, чого раніше не вміли та не робили. Першочерговим нашим завданням стала підтримка ЗСУ. Вже майже два роки, не шкодуючи своїх часу й сил, кожен із нас вносить свій посильний  вклад задля спільної мети – ПЕРЕМОГИ.

Левова доля волонтерської роботи лягла на плечі працівників освітніх закладів, які з перших днів війни, у позаурочний час, дбайливо готують смачні страви для наших воїнів. Треба бачити на власні очі з якою любов’ю і старанням невтомно працюють на ПЕРЕМОГУ наші справжні господині. Це і випічка пиріжків та смаколиків, і приготування домашніх вареників, і овочеві, рибні та м’ясні консерви.

2024 рік не стане виключенням, і наші воїни не залишаться без підтримки. Бо маємо реальні плани та договір про щомісячне отримання на безоплатній основі благодійної допомоги у вигляді продуктів харчування (тушки курей) в рамках Проєкту «Курс на Незалежність» між Новогалещинською селищною радою та агрохолдингом «Астарта Київ».

Першу партію продукції вже отримано та перероблено силами працівників Новогалещинського ліцею на м’ясні консерви в кількості 73 літрових банки. До виготовлення смачної та поживної тушонки долучилися всі працівники закладу, вони зібрали кошти та придбали 600 літрових банок, а також наші місцеві мешканці, які відгукнулися на прохання про допомогу, і спільними зусиллями вдалося зібрати запас банок та кришок, яких має поки що вистачити.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 Ми щиро дякуємо нашим працівникам ліцею за їхню невтомну працю, всім небайдужим мешканцям, що відгукуються на прохання про допомогу. Дякуємо кожному, хто приходить плести сітки, приносить продукти для поранених, перераховує кошти і ділиться останнім.

Ми сильні разом, бо ми українці. Тільки разом ми вистоїмо і здобудемо ПЕРЕМОГУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь