A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

11 вересня в Україні розпочався Тиждень громадянського суспільства

Дата: 15.09.2023 11:28
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

Цьогоріч Тиждень громадянського суспільства проходить вперше – з 11 до 17 вересня. Партнерами Міністерства культури та інформаційної політики України у його проведенні є Секретаріат Кабінету Міністрів України, центральні органи виконавчої влади, обласні військові адміністрації, ГО «Центр демократії та верховенства права», «Український незалежний центр політичних досліджень», «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання», Програма розвитку ООН в Україні.

Так, команда проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ), проводить ІІІ Форум правових реформ для громадянського суспільства: стати сильнішими під час війни (Форум).

Форум – це головна подія Тижня громадянського суспільства. Він відбудеться 14 – 15 вересня в змішаному форматі (офлайн формат пройде в Києві). Форум є майданчиком для всеукраїнської дискусії про прогрес у покращенні правового поля для діяльності організацій громадянського суспільства в умовах повномасштабної війни росії проти України. Детальна інформація про Форум та посилання на трансляцію ось тут

Всі охочі могли доєднатись до проведення подій у рамках Тижня громадянського суспільства. МКІП зібрало такі події та представляє детальний список подій, які будуть проводитись у рамках Тижня громадянського суспільства по всій Україні – перелік подій тут

Окремо нагадуємо, що до 14 вересня триває прийом заявок на Третій щорічний Конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці», який організовує проєкт «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» спільно з Міністерством культури та інформаційної політики, Секретаріатом Кабінету Міністрів, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури та Національною соціальною службою. Заявку можна подати, заповнивши анкету, за посиланням – анкета тут

Щиро дякуємо за інтерес до Тижня громадянського суспільства і ваш внесок у формування і посилення громадянського суспільства в України. Сильне громадянське суспільство є запорукою нашої перемоги у війні проти росії та є фундаментом розвитку нашої держави як демократичної, правової, сильної та незалежної держави! 

Фото без опису

 

 

"КРУГЛИЙ СТІЛ"

Фото без опису

Сьогодні, 15 вересня, в рамках відзначення всеукраїнського Тижня громадянського суспільства,  відбулося засідання круглого столу.

Голова громади Світлана САМСОНОВА, відкриваючи засідання, наголосила на важливій ролі громадськості у розвитку суспільства, у розбудові та становленні нашої держави.

Учасники круглого столу обговорили питання, спрямовані на посилення ролі  громадськості в управлінні та розвитком територій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь