Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Поєднати приємне з корисним

Дата: 07.07.2023 11:13
Кількість переглядів: 539

Щороку в нашій громаді проводиться двомісячник благоустрою територій. Працівники комунального підприємства виконують ряд заходів, спрямованих на покращення рівня життя усіх мешканців. Зазвичай до наведення благоустрою на закріплених та прилеглих територіях долучаються керівники підприємств, власники торгівельних закладів та жителі Новогалещинської територіальної громади. Дуже приємно, коли люди відгукуються та ще й проявляють власну ініціативу.

Широкий асортимент товару, привітне ставлення, облаштоване місце для відпочинку та дитячого дозвілля. Це мрія кожного покупця! А стати реальністю мрія може, коли підприємці дбають про благоустрій рідного селища. Поєднати приємне з корисним тепер можливо при відвідуванні магазинів у Новій Галещині.

Нещодавно власники магазину «МІНІМАРКЕТ» Людмила та Олег Гнойові, поряд із своїм торговельним об’єктом облаштували зону дитячого дозвілля, на якій тепер із задоволенням граються діти, доки їхні батьки здійснюють покупки та спілкуються за кавою.


Фото без опису


Варто відмітити, що новенька зона відпочинку з’явилася і біля магазину Вікторії та Віктора Манжеліївських. В результаті відвідувачі мають де перепочити, поспілкуватися та випити кави чи прохолодного напою.


Фото без опису


Хочеться, щоб такі активні та небайдужі мешканці були у кожному населеному пункті, щоб об’єднувалися навколо спільної справи і долучалися своєю працею, коштами, власним вільним часом до благоустрою рідної громади.

Адже чиста та комфортна для життя громада – справа спільна для всіх і кожного!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь