Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

За все, що маю, МАМО, дякую Тобі!

Дата: 12.05.2023 13:55
Кількість переглядів: 438

Фото без опису


І сняться часто зорі голубі і мама на порозі біля хати.

За все, що маю, МАМО, дякую Тобі.

За все, що маю і що буду мати!!!

День матері – особливе свято вшанування мами. В Україні до нього ставляться з особливим трепетом. День матері – це одне із найніжніших свят у році. Воно традиційно припадає на другу неділю травня.

Мати. Мама. Матуся. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово.

Воно про найближчу, найдобрішу, найкрасивішу і наймилішу людину у світі. Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка гріє нас все життя аж до старості. Її створив Бог на цій грішній землі для краси і щастя, щоб вона дарувала життя і була продовжувачем роду людського.

Мама – це чарівне слово таїть в собі велич добра, любові і теплих спогадів. Немає на землі людини ближчої і дорожчої, ніж мама.

Нелегкі часи переживає наша країна, мабуть найтрагічніші у новітній історії. І саме щоденні молитви українських матерів допомагають їхнім синам та донькам, які воюють на фронті, вистояти і зберегти віру в завтрашній день.

Дорогі милі, змучені жінки! Схиляємо низенько свої голови і висловлюємо щире «Спаси Вас Бог» перед образом Вашим, біловолосі наші бабусі і матері, перед терпінням і печаллю за синами і доньками, чоловіками, братами і сестрами... Ми низько вклоняємося перед жінками, які народили та виховали справжніх патріотів, тих, хто віддав життя за неньку Україну. Мужність, героїзм ваших синів та доноьок – приклад для підростаючих поколінь! Дякуємо вам за ваш материнський подвиг та жертовність. Вічна слава і пам’ять вашим синам та донькам, нашим мужнім Захисникам і Захисницям - небесним світочам, які  пішли на небо нескореними…

Дай Боже всім матерям діждатись ще тієї пори, коли чисте, синє, мирне небо зігріє Ваші страждальні душі і теплом своїм зменшить біль Ваших сердець. Нехай весняне свято наблизить той день, коли всі наші Герої повернуться додому. Бо кожного Героя вдома чекає Мама, яка заклала в своє дитя мужність і стійкість, дарувала любов та тепло. Виховала його відважним та хоробрим, щоб стати на захист своєї країни. Мами, які мають найбільші серця і яких сьогодні ми по праву називаємо найсміливішими матерями в світі.

Віримо, що зовсім скоро всі матері дочекаються та зустрінуть своїх дітей з Перемогою. Все буде Україна! Щастя, здоров’я всім Вам, дорогі наші Матері.
 

 

Мамина молитва творить справжнє диво,

Мамина молитва - вірний талісман.

Поки мама поруч, кожен з нас щасливий,

Бо вона цілитель всіх душевних ран.!!!

@Наталія Кішовар


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь