Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Раптово обірвалося життя

Дата: 25.04.2023 16:48
Кількість переглядів: 463

Фото без опису


Сьогодні наша громада віддала останні почесті та провела до лав небесного війська іще одного свого сина. Завершив свою боротьбу справжній Воїн, учасник АТО та учасник російсько-української війни  -  наш односелець Геннадій ЛУЧНІКОВ.

Народився Геннадій 28 липня 1969 року в м. Харків. В нашому селищі він зустрів свою долю, створив сім’ю. Працював Геннадій Валерійович в Новогалещинському ліцеї вчителем фізкультури. Мав золоті руки, був чудовим будівельником, дбайливим господарем та прекрасним сім’янином.

Ще 2014 року, з початком російської агресії, Геннадій  узяв до рук зброю. Через вісім зим, після повномасштаб­ного вторгнення росіян в Украї­ну, знову без вагань, не зважаючи на проблеми зі здоров’ям, подався туди, де вирі­шувалася доля держави. В грудні 2022 року, в результаті отриманих травм, за станом здоров’я Геннадій повернувся додому та мав ще багато планів на життя…

В ніч на 25 квітня несподівано і дочасно обірвався його земний шлях.

Геннадій Лучніков назавжди залишиться для нас усіх одним із відважних українських воїнів, які повставши проти насилля та несправедливості,  вчинили подвиг, віддавши життя за нову, відроджену Україну, бо саме їхні подвиги надихають сотні тисяч українців на боротьбу з російською агресією. Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів. Сьогодні ми схиляємо в жалобі голови перед рідними, які втратили своїх найдорожчих людей.

Щиро співчуваємо рідним і близьким, всім, хто знав Геннадія. Світла та незабутня пам'ять про нього житиме в наших серцях!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь