A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Річниця незламності, боротьби та супротиву

Дата: 24.02.2023 09:38
Кількість переглядів: 186

Фото без опису


2022 рік змінив наші життя… Україна під обстрілами, зруйновані міста, скалічені долі… Рік тому, 23 лютого, ми планували  майбутнє не підозрюючи, що вранці 24 ми прокинемося від вибухів ракет. А зараз новий лютий 2023 року. Ми вистояли цілий рік і довели, що українці – незламні.

2022 рік став роком, коли ми щодня дякуємо українським Воїнам! Дякуємо за кожен світанок і за кожен вечір. Дякуємо їм за їхню незламність та мужність, сміливість та стійкість. 2022-ий навчив українців поваги, шани і вдячності до Воїнів. Україна сильна людьми, які вірять в Бога, вірять Збройним силам України, вірять у перемогу України!


Фото без опису


2022 рік навчив нас ще більше любити і шанувати Україну, відстоювати її права, боротися за неї. 2022-ий навчив кожного з нас ще більше цінувати рідне, українське.

2022 рік став роком єднання! Повномасштабне вторгнення росії, як ніколи об’єднало та згуртувало націю. Тепер у кожного українця свій фронт і своя місія. 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


2022 рік став роком, що приніс багато випробувань. Для багатьох українців він став чи не найважчим у житті. Ми раніше не усвідомлювали змісту слів: «Лиш би не було війни», не думали, що насправді війна є такою страшною… Щодня наші Воїни гинуть на фронті… Все це дуже важко…

Нещадний ворог забирає життя найкращих синів та доньок України! Важко сприймати смерть наших Захисників… Це невимовний біль та непоправна втрата, яку ми ніколи не забудемо і не пробачимо окупанту !

З 2014 року та по цей день,  коли минає вже рік, як росія повномасштабно вторглася в УКРАЇНУ, наша громада провела в останню путь вже 8 синів - ГЕРОЇВ!!! 

Сім років тому, 31 липня 2015 року, поблизу міста Авдіївка, Донецької області загинув наш односелець - Руслан Іванович БАТИР.

Фото без опису


2 липня 2022 року, під час виконання бойового завдання в  Донецькій області загинув наш односелець - Віталій Сергійович ПЕЧАРСЬКИЙ.

Фото без опису


28 серпня 2022 року, під час виконання бойового завдання  на Херсонському напрямку, загинув наш односелець - Володимир Михайлович ДАНЬКО.

Фото без опису


19 вересня 2022 року, поблизу населеного пункту Новоселівка, Краматорського району, Донецької області, потрапивши під артилерійський обстріл загинув наш земляк - Анатолій Володимирович КУЧЕРЕНКО.

Фото без опису


23 вересня 2022 року, під час виконання бойового завдання, в бою за Бахмут, загинув колишній мешканець сіл Василівського старостату - Олексій Володимирович БІЛАНЕНКО.

Фото без опису


16 жовтня 2022 року, виконуючи бойове завдання по захисту України, в районі населеного пункту Курдюмівка Бахмутського району Донецької області загинув наш односелець - Олег Миколайович ГУСАК.

Фото без опису


6 лютого 2023 року, під час виконання бойового завдання в бою за Україну, поблизу населеного пункту Вугледар, Волноваського району, Донецької області загинув наш земляк – Максим Леонідович СЕРНЮК.

Фото без опису


16 лютого 2023 року, під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, біля населеного пункту Діброва Луганської області загинув наш земляк Юрій Васильович СУЛЕЙКІН.

Фото без опису


Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Щодня у соцмережах ми бачимо оголошення про пошук  синів, чоловіків, котрі безвісти зникли чи опинилися в полоні. Ми віримо, ми молимося і чекаємо, що вони обов’язково повернуться.


Віримо і чекаємо, що обов’язково повернуться наші ГЕРОЇ -

Євгеній Амелін, який з  7 липня 2022 року вважається зниклим безвісти.

Фото без опису


Сергій Паринов, який з 16 січня 2023 року вважається зниклим безвісти.

Фото без опису


Микола Рябчун, який з 10 лютого 2023 року вважається зниклим безвісти.

Фото без опису


Микола Клочко, який 8 лютого 2023 року потрапив у полон.

Фото без опису

Микола Клочко на початку війни приїхав у нашу громаду з м.Полтава, добровольцем увійшов до складу підрозділу роти охорони та став одним із 16 наших ТЕРООБОРОНЦІВ, які 15 липня, у складі одного взводу, були відправлені на фронт.


Війна зламала долі українців, забрала тисячі життів, але не зламала жагу до ПЕРЕМОГИ.

Цей рік навчив нас того, що ми сильні. Ми вистояли у війні, яка триває вже дев’ять років. А це свідчить, що ми надзвичайно сильна нація, здатна протистояти зовнішнім загрозам, здатна гуртуватися. А отже, разом ми здатні на значно більше, ніж поодинці.

Цей рік навчив нас ще більше вірити і боротися. 

Рік боротьби довів, що разом ми – сила, яку нікому не здолати. Ми впевнені, що незабаром засяє СОНЦЕ НАШОЇ ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь