A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Ще одне молоде життя, обірване війною

Дата: 11.10.2022 16:55
Кількість переглядів: 1035

Фото без опису


Сумує і плаче наша громада, віддаючи на Небо іще одного зі своїх синів - КУЧЕРЕНКА АНАТОЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА.

Народився Анатолій 3 січня 1992 року в селі Йосипівка. Свою першу освіту здобув у школі села Піски, а після її закінчення вступив  до вищого професійного  училища № 7 в місті Кременчук, згодом в Кременчуці влаштувався на роботу.

З самого малечку він в усьому допомагав своїй мамі, був добрим, привітним, вихованим, мав багато друзів і, як кожна молода людина, складав плани на майбутнє.  

А коли росія підло напала на нашу Україну, Анатолій відчув себе одним цілим зі своєю країною, зі своїми співвітчизниками. Добровільно з’явився до центру комплектування, а вже 3 липня 2022 року він був призваний на військову службу по мобілізації. Виконуючи бойове завдання по захисту України, її суверенності та територіальної цілісності, залишаючись вірним військовій присязі та українському народові, 19 вересня 2022 року о 21:20, у лісі, поблизу населеного пункту Новоселівка, Краматорського району Донецької області, потрапивши під артилерійський обстріл та отримавши поранення несумісні з життям, наш земляк - солдат Кучеренко Анатолій Володимирович віддав своє життя в ім’я України.

Віддав своє молоде життя, недокохавши, не створивши сім’ї, не доглянувши маму, не залишивши по собі сина…Але він виконав найвеличнішу місію – показав усім, як треба любити Батьківщину! Велика подяка батькам за гідного сина.
Сильного духом та незламного захисника втратила наша громада, Україна…

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини.

Зі сльозами на очах схиляємо голови в скорботі. Світла пам'ять про загиблого ГЕРОЯ - АНАТОЛІЯ КУЧЕРЕНКА не згасне в наших серцях. Щиро поділяємо горе родини і передаємо слова співчуття і підтримки. Ми не можемо змінити обставини, лише просимо Бога дати родині сил перенести біль втрати, а душу Анатолія прийняти у Царство небесне! Хай Земля, яку він так любив і захищав буде йому пухом.

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Вічна пам’ять і слава українському воїну Кучеренку Анатолію Володимировичу , який захищав рідну Україну і кожного з нас!

Поховання відбудеться 12 жовтня в с. Йосипівка.

Закликаємо мешканців громади гідно вшанувати пам’ять загиблого ГЕРОЯ – АНАТОЛІЯ КУЧЕРЕНКА, організувавши живий коридор шани при зустрічі кортежу із тілом загиблого.

Кортеж із тілом загиблого прибуде до с. Йосипівка 12 жовтня о 10:15.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь