Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Почни із себе

Дата: 09.05.2022 15:16
Кількість переглядів: 315

Фото без опису


В рамках запланованих робіт двомісячника благоустрою, який оголошено в нашій громаді з 1 квітня по 31 травня, в черговий раз вивезено гори сміття із стихійного сміттєзвалища мікрорайону біофабрики. Але не минуло і тижня, як сміття знову почало з’являтися на прибраному місті. Чомусь мешканці мікрорайону, і це стосується не тільки біофабрики, виносячи  сміття із своїх сараїв та квартир не в баки для сміття, не на причіп, а в несанкціоноване місце, вважають, що витрачати щороку кошти  місцевого бюджету на те, щоб вивезти сміття – це правильно. Проте, за кожної зручної нагоди більшість із нас скаржиться на поганий благоустрій території громади, обговорює те, що у нас брудно і негарно, не помічаючи, що смітники створюємо самі. Це показує також рівень культури нашого населення. Тож, доки кожен з нас не зрозуміє необхідності цивілізованого викидання відходів, не поставить в уяві чіткий бар’єр, який не дозволятиме викидати сміття під чужий двір чи просто на вулицю, доти і будуть у громаді процвітати стихійні звалища, як показники нашої з вами культури, ставлення до нашого спільного дому. Щоб жити у чистій громаді - кожен повинен почати із себе.

Шановні жителі громади! Просимо  вас  поважати людську працю, дотримуватись порядку і не викидати сміття у невстановленому місці!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь