Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПАРТНЕРСТВО - ЦЕ МИСТЕЦТВО

Дата: 21.01.2022 15:42
Кількість переглядів: 455

Фото без опису


Партнерство – це мистецтво, яким володіє не так багато компаній. Але це не про ТОВ «Біланівський ГЗК», яке ще в 2012 році дало добровільну згоду на співробітництво та співпрацю між підприємством та Новогалещинською селищною і  Бондарівською сільською радами, а з 2017 року - між підприємством та вже новоствореною Новогалещинською територіальною громадою, задля досягнення спільної мети – розвитку та процвітання території. Бо тільки діючи спільно, партнери можуть зробити більше, ніж поодинці.


Фото без описуФото без опису


21 січня, в приміщенні Новогалещинського будинку культури, в присутності представників групи "FERREXPO", депутатського корпусу, виконавчого комітету, старост та керівників закладів освіти відбулось публічне підписання Угод «Про соціальне партнерство та співпрацю» між Новогалещинською селищною радою та ТОВ «Біланівський ГЗК» на 2022 рік, яка є запорукою тісної співпраці між нами – сторонами угоди та сприятиме зростанню економічного розвитку нашої громади, життєвого рівня мешканців, удосконаленню соціально-партнерських відносин. Дана угода – це запорука дотримання принципів соціального партнерства, конструктивності при вирішенні всіх наболілих питань. Це можливість підвищити ефективність реалізації проектів, водночас скоротивши витрату місцевих ресурсів на їх реалізацію.


Фото без опису


Підписанню угоди передували звіт про реалізовані проекти у 2021 році та детальне обговорення та врахування пропозицій сторін соціального діалогу щодо запланованої роботи на 2022 рік.


Фото без описуФото без опису


Підписавши угоду, генеральний директор ТОВ «Біланівський ГЗК» Юрій ХИМИЧ та селищний голова Світлана САМСОНОВА наголосили, що соціальне партнерство та дружні стосунки між нашою громадою та підприємством - це приємна та результативна співпраця, потужна підтримка, яка дає додаткові можливості на позитивні та суттєві зміни.


Фото без опису


Ми впевнені, що надійні партнерські відносини з ТОВ «Біланівський ГЗК»  і цього року дадуть нам можливість реалізувати заплановані проекти та допоможуть у вирішенні локальних, а можливо, й глобальних проблем громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь