Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Солодкі свята дітям Новогалещинської громади

Дата: 24.12.2021 13:53
Кількість переглядів: 287

Фото без опису


День святого Миколая, Новорічні та Різдвяні свята — особливий час для подарунків. Це улюблені свята дітлахів, коли кожна дитина сподівається на  диво та з нетерпінням його чекає. За ініціативи селищного голови Світлани Самсонової, з нагоди цих чудових, світлих свят, в Новогалещинській громаді було організовано благодійну акцію «Солодкі свята дітям Новогалещинської громади».


Фото без опису

Фото без опису


До акції з радістю долучилися: наш соціальний партнер ТОВ «Біланівський ГЗК», який забезпечив новорічними подарунками вихованців ЗДО «Казка», «Росинка» та учнів початкових класів Новогалещинського ліцею, фермерське господарство «Атланта» почастувало дітвору яблуками та придбало солодкі подарунки для вихованців ЗДО «Росинка», фермерське господарство «Агро Еліта» традиційно забезпечило солодкими подарунками вихованців ЗДО «Росинка», наші підприємці Людмила та Олег Гноєві забезпечили солодкими подарунками усіх вихованців ЗДО «Казка», депутати селищної ради Іван Гурин, Юрій Бульбаха, Андрій Усов, Олексій Матвієць надали фінансову допомогу для формування солодких подарунків до Новорічних  свят для учнів старших класів Новогалещинського ліцею.


Фото без описуФото без опису


За підтримки селищного голови Світлани Самсонової, вже традиційно, всіх учасників заходу до Дня Святого Миколая, організованого КЗ "Центр культури, дозвілля, спорту та туризму", частували солодощами та мандаринами. За кошти місцевого бюджету закуплено 370 солодких подарунків для дітей пільгових категорій населення та для дітей, які завітають на новорічний ранок до будинку культури. Бо кожен із наших благодійників переконаний, що доброчинність – це диво, що не має більшого щастя, як дарувати дітям радість і бачити їх усміхненими.


Фото без описуФото без опису


Бо хто, як не дорослі повинні оточити увагою кожну дитину, дарувати їм свою любов і турботу. Тож, спільними зусиллями ми зможемо подарувати дітям радість та відчуття Новорічного свята і веселощів, яке наповнить їхні серця теплотою і вірою в чудеса!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь