Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання тринадцятої сесії

Дата: 21.12.2021 12:34
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

21 грудня, під головуванням селищного голови Світлани Самсонової, відбулося засідання тринадцятої сесії Новогалещиинської селищної ради восьмого скликання. В роботі пленарного засідання взяли участь 15 із 22 депутатів селищної ради. Були відсутні: Бредун Олександр Васильович, Заворотна Оксана Леонідівна, Козло Ірина Михайлівна, Перепелиця Максим Олександрович, Стасюк Сніжана Миколаївна, Троцький Сергій Віталійович, Чихун Олександр Павлович. Присутні депутати розглянули та прийняли рішення по 73-ти питаннях порядку денного, які попередньо були опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

На черговому засіданні депутати затвердили головний фінансовий документ на наступний 2022 рік – бюджет Новогалещинської селищної територіальної громади, який в повному обсязі забезпечить життєдіяльність та розвиток нашої громади. Також було внесено зміни до показників селищного бюджету на 2021 рік. Доповідала: начальник фінансового відділу виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради – Похила Л.В.

Фото без опису

Окрім того, під час пленарного засідання одноголосно було прийнято ряд соціальних Програм.  Доповідав: начальник відділу інвестиційної діяльності та житлово-комунального господарства – П.В. Іванко.

Фото без опису

По тому депутати розглянули та прийняли 56 рішень, що стосуються земельних відносин. Доповідала: начальник відділу земельних відносин, просторового планування, розвитку території та екологічної безпеки виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради – Макаренко Н.І.

Фото без опису

Відповідно до чинного законодавства усі рішення селищної ради та результати поіменного голосування будуть розміщені на офіційному веб-сайті Новогалещинської громади у визначені законодавством терміни.

Дякуємо депутатському корпусу Новогалещинської селищної ради за злагоджену роботу у прийнятті важливих для територіальної громади рішень.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь