A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення дванадцятої сесії Новогалещинської селищної ради восьмого скликання від 02.12.2021 року_ч.2

Дата: 08.12.2021 15:53
Кількість переглядів: 339

Рішення №61 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Літвіновій О.А.

Рішення №62 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Літвіновій Є.І.

Рішення №63 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Іванову В.О.

Рішення №64 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Кришкевич Г.А.

Рішення №65 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Карнигіній Я.Б.

Рішення №66 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Щока Є.С.

Рішення №67 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Шкурко В.В.

Рішення №68 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Шкурко Л.П.

Рішення №69 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Чернявській О.А..

Рішення №70 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Бугаєнко Я.С.

Рішення №71 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Олійник К.К.

Рішення №72 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Шевченко Л.О..

Рішення №73 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Шевченко І.М..

Рішення №74 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Ємченко І.В..

Рішення №75 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Перекопській Т.В..

Рішення №76 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Перекопській С.В.

Рішення №77 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Маяцькій А.П.

Рішення №78 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Стасюк С.М..

Рішення №79 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Башнєвій В.М.

Рішення №80 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Козлову О.О..

Рішення №81 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Козлову Ю.О..

Рішення №82 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Бульбасі Ю.І..

Рішення №83 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Шевченко В.А..

Рішення №84 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Горбашко О.М..

Рішення №85 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Гордієнко О.О..

Рішення №86 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Ромазан О.Г..

Рішення №87 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Матюсі В.С..

Рішення №88 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Крепко Н.І.

Рішення №89 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Крепко О.М..

Рішення №90 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Штефан В.С.

Рішення №91 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Оксенюк К.В..

Рішення №92 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Оксенюку М.М..

Рішення №93 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Бігдан М.Г..

Рішення №94 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Матвієць О.М..

Рішення №95 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Тимченко А.М..

Рішення №96 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Усову А.Г.

Рішення №97 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Усовій Н.Г..

Рішення №98 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Бутенко Н.В..

Рішення №99 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Ніколаєву Д.А..

Рішення №100 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Ніколаєвій А.А..

Рішення №101 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Сундук Т.А..

Рішення №102 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Різніченко М.В..

Рішення №103 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Різніченко А.В..

Рішення №104 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Харипончук Н.Б..

Рішення №105 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Супрун Н.П..

Рішення №106 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Безуглої М.І..

Рішення №107 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Безуглої Т.П..

Рішення №108 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Шумській Н.М..

Рішення №109 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Крамаренко С.І.

Рішення №110 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Наріжній В.А..

Рішення №111 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Брилю М.А..

Рішення №112 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Асланову А.Г..

Рішення №113 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Брилю І.А.

Рішення №114 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Котьо Ю.М.

Рішення №115 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Котьо С.Ю.

Рішення №116 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. М’якенькому С.Ю..

Рішення №117 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Аслановій А.В..

Рішення №118 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Кобеняк С.О..

Рішення №119 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Пашко В.М..

Рішення №120 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Шумському В.О.

Рішення №121 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Олійник С.П.

Рішення №122 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Олійник О.П.

Рішення №123 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Паньків Д.А.

Рішення №124 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Гурин К.С.

Рішення №125 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Вороніну А.А.

Рішення №126 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Колесніковій Ю.А.

Рішення №127 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр Бондар С.І.

Рішення №128 Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Назимко Н.С.

Рішення №129 Про доцільність будівництва зупиночної платформи "Білани"

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь