A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення дванадцятої сесії Новогалещинської селищної ради восьмого скликання від 02.12.2021 року_ч.1

Дата: 08.12.2021 15:32
Кількість переглядів: 420

Протокол

Протокол

Протокол

Рішення №1 Про обрання лічильної комісії

Рішення №2 Про виконання розпорядження голови Кременчуцької районної ради № 66 від 10.11.2021 року.

Рішення №3 Про внесення змін до показників селищного бюджету на 2021 рік.

Додатки 1-3 до рішення №3 Про внесення змін до показників селищного бюджету на 2021 рік.

Рішення № 4 Про зміну юридичної адреси Виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради та затвердження Положення про Виконавчий комітет Новогалещинської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області в новій редакції.

Рішення № 5 Про встановлення вартості харчування дітей в закладах освіти Новогалещинської селищної ради у 2022 році.

Рішення № 6 Про безоплатну передачу майна комунальної власності Новогалещинської територіальної громади на баланс КЗ «Центр культури, дозвілля, спорту та туризму» Новогалещинської селищної ради.

Рішення № 7 Про безоплатну передачу майна комунальної власності Новогалещинської територіальної громади на баланс відділу освіти, сім’ї та молоді виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради.

Рішення № 8 Про надання дозволу на списання майна.

рішення № 9 Про затвердження розпоряджень селищного голови виданих в міжсесійний період.

Рішення № 10 Про внесення змін до складу виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради.

Рішення № 11 Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.

Рішення № 12 Про зміну юридичної адреси Комунального підприємства «Житлово-комунальне підприємство Новогалещинської селищної ради» та затвердження Статуту в новій редакції.

Про зміну юридичної адреси Комунального підприємства «Житлово-комунальне підприємство Новогалещинської селищної ради» та затвердження Статуту в новій редакції.

Рішення № 13 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

Рішення № 14 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для уточнення меж.

Рішення № 15 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки відповідно до Державного акту на право постійного користування землею.

Рішення № 16 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки відповідно до Державного акту на право постійного користування землею.

Рішення № 17 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки право оренди на які підлягає продажу на земельних торгах.

Рішення № 18 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки право оренди на які підлягає продажу на земельних торгах.

Рішення № 19 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки право оренди на які підлягає продажу на земельних торгах.

Рішення № 20 Про надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку у зв’язку з добровільною відмовою власника Бондар Наталії Олексіївни на території Новогалещинської селищної ради.

Рішення № 21 Про надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку у зв’язку з добровільною відмовою власника Бондар Наталії Олексіївни на території Новогалещинської селищної ради.

Рішення № 22 Про надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку у зв’язку з добровільною відмовою власника Бондар В’ячеслава Миколайовича на території Новогалещинської селищної ради.

Рішення № 23 Про надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку у зв’язку з добровільною відмовою власника Бондар Людмили Вікторівни на території Новогалещинської селищної ради.

Рішення № 24 Про надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку у зв’язку з добровільною відмовою власника Бондар Валерія Миколайовича на території Новогалещинської селищної ради.

Рішення № 25 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Калашнику В.О.

Рішення № 26 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Харченко Г.В.

Рішення № 27 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Шрам Я.О.

Рішення № 28 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Шрам О.Г.

Рішення № 29 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Шрам О.Б.

Рішення № 30 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Матюсі В.О.

Рішення № 31 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Андрущенко Л.Ф.

Рішення № 32 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Андрущенко Л.Ф.

Рішення № 33 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Тодорській О.М.

Рішення № 34 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Побережної І.О.

Рішення № 35 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Бондарю В.М.

Рішення № 36 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Раця І.О.

Рішення № 37 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Олійник Л.С.

Рішення № 38 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Моргун В.Б.

Рішення № 39 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Солошенко А.Г.

Рішення № 40 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Дульші С.І.

Рішення № 41 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Роговій Я.В.

Рішення № 42 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Кібальнику Е.С

Рішення № 43 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Опришко Б.В.

Рішення № 44 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Селецькому В.В.

Рішення № 45 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Литвиненко А.Д.

Рішення № 46 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лаугасон Н.М..

Рішення № 47 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бутенка І.О.

Рішення № 48 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гордової Л.Г..

Рішення № 49 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Рєзніка В.М.

Рішення № 50 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Пособчук О.М.

Рішення № 51 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Хоменку О.В.

Рішення № 52 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Мотін Е.І.

Рішення № 53 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Петренко О.О.

Рішення № 54 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Яценко К.О.

Рішення № 55 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Новік Т.Г.

Рішення № 56 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Комахідзе Л.В..

Рішення № 57 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Карабулі Є.А..

Рішення № 58 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Гайдабурі М.І..

Рішення № 59 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Гайдабурі Н.І..

Рішення № 60 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Літвінову І.О..


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь