A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання дванадцятої сесії

Дата: 02.12.2021 13:24
Кількість переглядів: 579

2 грудня, під головуванням селищного голови Світлани Самсонової, відбулося засідання дванадцятої сесії Новогалещиинської селищної ради восьмого скликання. В роботі пленарного засідання взяли участь 17 із 22 депутатів селищної ради. Були відсутні: Бредун Олександр Васильович, Козло Ірина Михайлівна, Пархоменко Микола Вікторович, Перепелиця Максим Олександрович, Троцький Сергій Віталійович.

Присутні депутати розглянули та прийняли рішення по 129-ти питаннях порядку денного, які попередньо були опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

На черговому засіданні депутати затвердили внесення змін до показників селищного бюджету на 2021 рік, обговорили та затвердили вартість харчування дітей в закладах освіти Новогалещинської селищної ради на 2022 рік.

Окрім того, під час пленарного засідання було ухвалено ряд питань про безоплатну передачу майна комунальної власності на баланс КЗ «Центр культури, дозвілля, спорту та туризму Новогалещинської селищної ради» та на баланс відділу освіти, сім’ї та молоді виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради. Також одноголосно були прийняті рішення про зміну юридичної адреси Виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради та КП «ЖКП Новогалещинської селищної ради» та, відповідно, затвердження Положення і Статуту в новій редакції.


 

По тому депутати розглянули та прийняли 116 рішень, що стосуються земельних відносин, зокрема: про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність громадянам, про затвердження технічних документацій із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам, про  надання дозволу на розробку проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність громадянам.

Відповідно до чинного законодавства усі рішення селищної ради та результати поіменного голосування будуть розміщені на офіційному веб-сайті Новогалещинської громади у визначені законодавством терміни.

Дякуємо депутатському корпусу Новогалещинської селищної ради за злагоджену роботу у прийнятті важливих для територіальної громади рішень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь