Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

Дата: 05.11.2021 10:03
Кількість переглядів: 269

Фото без опису


У першу неділю листопада традиційно відзначається День працівника соціальної сфери, внесений у календар професійних свят указом Президента України в 1999 році.

7 листопада 2021 року — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

Наше життя проходить в колективі й обумовлено нашим соціальним оточенням. Тому, опинившись у складних життєвих обставинах, ми розраховуємо не лише на власні сили, а й на допомогу близьких, громади, держави.

Соціальна робота є складним процесом. Вона вимагає наявності професійної підготовки і таких особистих якостей, як здатність співчувати та розділяти біль іншого. Оскільки соціальний працівник повинен вміти спілкуватися та надавати допомогу, оцінювати потреби і представляти інтереси людини, яка опинилась у скрутному становищі, сприяти відновленню нею ресурсів для вирішення наявних проблем.

Соціальний працівник взаємодіє з великою кількістю людей, які не здатні самостійно подолати проблеми. Складно залишатися байдужим в такий ситуації, та кожен з них знає, що навіть незначний позитивний результат від роботи, елементарна вдячність і повага, знову повертають сили і надихають далі допомагати, ділитися своєю життєвою енергією заради благополуччя оточуючих.

Шановні колеги, друзі, партнери! Вітаємо вас зі святом працівника соціальної сфери!

Натхнення, сил і здоров’я вам! Нехай любов та доброта наповнює ваші серця. У нас є нескінченна кількість причин бути щасливими. Адже наша справа через буденні рішення і вчинки робить свій внесок в покращення життя людей, перетворює Україну в державу загального добробуту і процвітання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь