Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

В Новогалещинській громаді відбулося відкриття поліцейської станції

Дата: 22.10.2021 14:31
Кількість переглядів: 893

Фото без опису

22 жовтня 2021 року у Новогалещинській територіальній громаді відбулося урочисте відкриття поліцейської станції. Відтепер наша громада, до якої входять 17 населених пунктів, в яких проживають  майже 5 тисяч населення, під пильним наглядом поліцейського офіцера громади. Це старший лейтенант поліції Руслан Станіславович Рутберг-Глова. Саме він переміг у конкурсному відборі та успішно закінчив курс навчання.

Фото без опису

Почесними гостями відкриття стали: начальник УПД ГУНП в Полтавській області підполковник  поліції – Ніколаєнко Роман Васильович, начальник  СПД №1 відділу поліції №2 Кременчуцького РУП ГУНП в Полтавській області майор поліції - Булітко Денис Романович, заступник прокурора Глобинської окружної прокуратури - Пластун Станіслав Володимирович, заступник начальника СПД №1 відділу поліції №2 Кременчуцького РУП ГУНП в Полтавській області майор поліції - Ковтун Данило Станіславович.

Фото без опису

Начальник УПД Головного управління Національної поліції у Полтавській області Роман Ніколаєнко повідомив, що Новогалещинська громада доєдналася до 22 громад Полтавщини, в яких уже відкрито поліцейські станції, наголосив на актуальності проекту «Поліцейський офіцер громади» та побажав поліцейському офіцеру громади з честю виконувати свої обов’язки. Також подякував за участь у проекті селищному голові Світлані Самсоновій. Селищною радою було виділено приміщення для  поліцейської станції, за кошти місцевого бюджету проведено капітальний ремонт приміщення, закуплено меблі, сейф для зберігання зброї, необхідну оргтехніку та канцелярські товари.

Фото без опису

Фото без опису

Цей проєкт дійсно має велике значення для розвитку громади, адже тільки люди, які відчувають себе захищеними, можуть повноцінно жити, працювати і відпочивати. Бо головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. Тому бажаємо нашому Руслану Станіславовичу плідної роботи, а громада і надалі буде сприяти виконанню ним своїх обов’язків.

«Поліцейська станція» знаходиться за адресою: смт Нова Галещина, вул. Центральна 119 (приміщення укрпошти).

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь