Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Службові авто громадам — учасникам проекту «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 15.09.2021 09:04
Кількість переглядів: 950

Фото без опису


14 вересня ключі від 21 службових авто «Renault Duster» та помпові рушниці від керівництва МВС та Нацполіції отримали поліцейські та керівники 16-ти об’єднаних територіальних громад з Полтавської області. Новогалещинський селищний голова Світлана Самсонова та поліцейський офіцер громади Руслан Рутберг-Глова були представниками однієї із цих 16-ти громад Полтавщини.

Загалом, у Києві ключі від 86 службових автомобілів отримали поліцейські офіцери громад з різних регіонів України: Київської, Вінницької, Полтавської областей.

Як передає кореспондент УНІАН, авто отримали поліцейські, які в липні цього року закінчили спеціальні курси і стали поліцейськими офіцерами громади.


Фото без опису


Автомобілі придбані за бюджетні кошти. Вони укомплектовані раціями, спецсигналами, планшетами та речами, що стануть в нагоді поліцейським, які нестимуть службу у сільській місцевості. Це — бензопили, великі аптечки, буксирувальні троси, а також набір ключів. Окрім того, кожен поліцейський отримав службову помпову рушницю турецького виробництва, яка є зброєю несмертельної дії і покликана зупинити правопорушника.


Фото без опису


Як заявив на церемонії міністр внутрішніх справ Денис Монастирьский, поліцейський офіцер громади — це найуспішніший проект у реформуванні Національної поліції, адже, згідно з опитуваннями, найбільший рівень довіри у громадян саме до поліцейських офіцерів громади.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь