Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД ТОВ "ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ"

Дата: 14.09.2021 16:03
Кількість переглядів: 465

Фото без опису

 

20.08.2021 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення процедури приєднання до електричних мереж» від 15.07.2021 року, підпунктом 2 пунктом 12 якого, розділ II «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» доповнено пунктом 3 і такого змісту: «На території регіонів України (областей, м. Києва, м. Севастополя), на яких установлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), на період дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки та протягом 30 днів з дня його скасування забороняється припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг громадянам України у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі».

06.05.2021 року Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні вирішила скасувати: з 00 години 00 хвилин 07 травня 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Полтавської області.

При цьому, у відповідності до пункту 7.5. Правил роздрібного ринку електричної енергії, затверджених постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг №312 від 14.03.2018 року, за наявності заборгованості за спожиту електричну енергію електропостачальник має право припинити постачання електричної енергії споживачу.

З підстав викладеного, звертаємо Вашу увагу на дотримання договірних зобов'язань, та в разі наявності заборгованості, здійснити оплату у спосіб передбачений Договором, з метою попередження припинення постачання електричної енергії.

З ПОВАГОЮ

АДМІНІСТРАЦІЯ ТОВ "ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь