Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ЗІ СВЯТОМ ПЕРШОГО ДЗВОНИКА!

Дата: 01.09.2021 13:34
Кількість переглядів: 449

Фото без опису


Святкові заходи, присвячені початку нового навчального року, пройшли сьогодні, 1 вересня, у Новогалещинському ліцеї.

1 вересня – День знань – традиційне свято для кожної школи в Україні. Цей день хвилює уяву кожного: і маленького першокласника, і майбутнього випускника школи, і усіх, хто будь-коли навчався в школі, адже школа – це місце в якому панують Доброта, Дружба, Взаєморозуміння, Дитяче просте щастя, Мрії, Надії, Сподівання.

До  Опорного закладу освіти Новогалещинського ліцею  завітала сьогодні уся велика шкільна родина, а саме:  учні школи, батьки учнів, учителі. Приємно та радісно завжди на цьому святі і гостям.


Фото без опису


Урочисто-святково звучали побажання школьній родині від: селищного голови — Самсонової Світлани Анатоліївни, начальника відділу освіти, сім’ї та молоді — Сивокінь Аліни Іванівни та директора ліцею  — Кіріченко Віктора Павловича, а також від гостей свята — генерального директора ТОВ «Біланівський ГЗК» — Химича Юрія Віталійовича та голови Кременчуцької РДА — Лєдника Олега Вікторовича.


Фото без опису


Вересневий день позначений багатьма хвилюючими миттєвостями. Святкові дійства були наповнені добром, миром, злагодою, почуттям єдності. Тож навчальний 2021-2022 рік у Новогалещинському ліцеї розпочався сонячно, натхненно, благодатно. Нехай проминуть усі його дні, як чарівна музика, як лагідна пісня, і подарують учням якісні знання, відмінний настрій, міцну дружбу!


Бажаємо учням ліцею успіхів у навчанні, досягнення нових вершин знань, не байдужої життєвої позиції, від якої великою мірою залежить майбутнє наших населених пунктів та країни в цілому! Мудрості вам та віри у власні сили!
А педагогічному колективу щиро зичимо — натхнення, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві! ЗІ СВЯТОМ ПЕРШОГО ДЗВОНИКА!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь