A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення дев’ятої сесії восьмого скликання Новогалещинської селищної ради від 19.08.2021 року

Дата: 27.08.2021 11:41
Кількість переглядів: 325

ПРОТОКОЛ дев’ятої сесії восьмого скликання Новогалещинської селищної ради від 19.08.2021 року ч.1

ПРОТОКОЛ дев’ятої сесії восьмого скликання Новогалещинської селищної ради від 19.08.2021 року ч.2

Рішення №1 Про обрання лічильної комісії

Рішення №2 Про виділення коштів на виконання Цільової Програми забезпечення пожежної безпеки Новогалещинської громади на 2020-2022 роки

Рішення №3 Про внесення змін до Програми профілактики правопорушень Новогалещинської селищної ради на 2021-2023 роки

Рішення №4 Про виділення коштів та затвердження Програми проведення медичного огляду громадян, призову їх на військову службу

Рішення №5 Про внесення змін до показників селищного бюджету на 2021 рік

Рішення №6 Про затвердження звіту про виконання бюджету Новогалещинської селищної територіальної громади за ІІ квартал 2021 року

Додаток 1 до рішення №7 Про затвердження мережі класів, контингенту учнів, груп подовженого дня, логопедичних пунктів закладів загальної середньої освіти Новогалещинської селищної ради на 2021-2022 навчальний рік

Додаток 2 до рішення №7 Про затвердження мережі класів, контингенту учнів, груп подовженого дня, логопедичних пунктів закладів загальної середньої освіти Новогалещинської селищної ради на 2021-2022 навчальний рік

Додаток 3 до рішення №7 Про затвердження мережі класів, контингенту учнів, груп подовженого дня, логопедичних пунктів закладів загальної середньої освіти Новогалещинської селищної ради на 2021-2022 навчальний рік

Рішення №7 Про затвердження Порядку підготовки та прийняття регуляторних актів

Рішення №8 Про затвердження мережі класів, контингенту учнів, груп подовженого дня, логопедичних пунктів закладів освіти Новогалещинської селищної ради на 2021-2022 навчальний рік

Рішення №9 Про організацію харчування дітей в закладах освіти Новогалещинської селищної ради

Рішення №10 Про організацію підвезення дітей та педагогічних працівників до закладів освіти Новогалещинської селищної ради та додому

Рішення №11 Про введення посад у штатний розпис Опорного закладу освіти "Новогалещинської селищної ради"

Рішення №12 Про внесення змін до назви відділу виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради

Рішення №13 Про затвердження розпоряджень селищного голови виданих в міжсесійний період

Рішення №14 Про проект «Будівництво спортивного майданчика з влаштуванням штучного покриттям по вул.Заводська в смт Нова Галещина»

Рішення №15 Про затвердження Програми поводження з відходами на території Новогалещинської селищної ради на 2021 - 2025 роки

Рішення №16 Про перепоховання померлих на кладовища смт Нова Галещина

Рішення №17 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Рішення №18 Про перелік земельних ділянок та про організаційні заходи щодо підготовки документації до земельних торгів у формі електронного аукціону

Рішення №19 Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с. Гайове Новогалещинської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області

Рішення №20 Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с. Вишняки Новогалещинської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області

Рішення №21 Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с. Йосипівка Новогалещинської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області

Рішення №22 Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с. Олександрівка Новогалещинської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області

Рішення №23 Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с. Книшівка Новогалещинської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області

Рішення №24 Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с. Василівка Новогалещинської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області

Рішення №25 Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с. Бутенки Новогалещинської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області

Рішення №26 Про розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Ревівка Новогалещинської територіальної громади Кременчуцького району Полтавської області

Рішення №27 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, яка знаходиться в оренді ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №28 Про припинення дії договору оренди землі на невитребувану земельну частку (пай) з ФГ «Відродження –АГРО».

Рішення №29 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду гр. Скрильник П. Г.

Рішення №30 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду гр. Олексієнко А.В.

Рішення №31 Про надання дозволу на передачу в суборенду земельної ділянки

Рішення №32 Про внесення змін до рішення сьомої сесії восьмого скликання від 16.07.2021 року №70 Новогалещинської селищної ради «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Єланському А.М.»

Рішення №33 Про внесення змін до рішення сьомої сесії восьмого скликання від 16.07.2021 року №71 Новогалещинської селищної ради «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Загорулько С.М.»

Рішення №34 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Біховця В.І.

Рішення №35 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гончара В.Є., Гончара В.Є.

Рішення №36 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Коваленко В. Ю.

Рішення №37 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Горелик А.С.

Рішення №38 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Остапця О.А.

Рішення №39 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Остапця О.А.

Рішення №40 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Безіка Ю.М.

Рішення №41 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лісному Д.В.

Рішення №42 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кобзаря О.В.

Рішення №43 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Андрелу В.С.

Рішення №44 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Клочко М.В.

Рішення №45 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Кобеляцькій М.А.

Рішення №46 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Мудрій Т.А.

Рішення №47 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Марченку С.В.

Рішення №48 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Тригубенку В.В.

Рішення №49 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Волосяну Б.В.

Рішення №50 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Думничу О.В.

Рішення №51 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Лучку Н.О.

Рішення №52 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Чорному М.В.

Рішення №53 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Троцькій Ф.М.

Рішення №54 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Рєзнік В.М.

Рішення №55 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Юдіну В.М.

Рішення №56 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Кобильченко М.Д.

Рішення №57 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Лучнікову Г.В.

Рішення №58 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Гелі Є.Г.

Рішення №59 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Матвіїв А.Б.

Рішення №60 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Олефір Я.А.

Рішення №61 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Педай Б.П.

Рішення №62 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Четверик К.В.

Рішення №63 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Моргун В.Б.

Рішення №64 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Андрущенко Л.Ф.

Рішення №65 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скоморосі М.Г.

Рішення №66 . Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Христич З.С.

Рішення №67 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сопчаку Ю.О.

Рішення №68 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гордовій Л.Г.

Рішення №69 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність га. Галкіну В.О.

Рішення №70 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кудаш І.В.

Рішення №71 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кумаці Н.Г.

Рішення №72 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мелешко А.А.

Рішення №73 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гнойовому М.В.

Рішення №74 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дмитренко Н.І.

Рішення №75 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самойленку С.О.

Рішення №76 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самойленку С.О.

Рішення №77 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Липці М.В.

Рішення №78 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондарю В.М.

Рішення №79 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дон О.А.

Рішення №80 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Побережній І.О.

Рішення №81 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ковальову В.П.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь