A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

30 років незалежності України

Дата: 20.08.2021 19:40
Кількість переглядів: 586

Фото без опису


24 серпня Україна відзначає ювілейну дату – 30 річчя Незалежності.

Наша громада разом з усією країною відзначила ювілейну дату Незалежності України. На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів, відбулася офіційна церемонія підняття Державного Прапора України, Прапора Полтавської області та Прапора Новогалещинської громади біля адмінбудівлі селищної ради. Під звуки державного гімну України відбулось урочисте підняття Державного прапора України — символу української честі, доблесті і слави, свободи і незламного духу українського народу.


Фото без опису


На церемонії підняття Прапору були присутні представники органів місцевого самоврядування, відділів та установ селищної ради, депутати селищної ради, учасники АТО, мешканці громади.


Фото без опису


Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували тих, хто вже ніколи не повернеться до нас, залишившись навічно в наших серцях. Дякуємо вам, хлопці, за вашу мужність, вічна слава героям! У знак поваги і пам’яті учні Новогалещинського ліцею поклали квіти до могили нашого односельця, героя АТО – Руслана Батиря.


Фото без опису


Піднесено-урочистим стартовим акордом 30-ї річниці Незалежності України та Дня Прапора в Новогалещинській громаді  стала загальна хода центральною вулицею селища з великим розгорнутим 30-ти метровим жовто-блакитним прапором, яка була схожа на широке українське патріотичне єднання.


Фото без опису


Продовжилися святкування в залі будинку культури. Селищний голова Світлана Самсонова щиро привітала усіх присутніх із великими державними святами та побажала миру, любові та добробуту!


Фото без опису


 А ще – залюбки співалося нашим артистам, котрі барвисто заквітчали святкову програму своїми чарівними голосами та українськими піснями і танцями. Власними силами кожен майстерно передав колорит української культури.


Фото без опису


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь