Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання дев’ятої сесії Новогалещинської селищної ради восьмого скликання

Дата: 19.08.2021 13:15
Кількість переглядів: 564

 Фото без опису


19 серпня, під головуванням селищного голови Світлани Самсонової, відбулося засідання дев’ятої сесії Новогалещинської селищної ради восьмого скликання.

В роботі пленарного засідання взяли участь 18 депутатів селищної ради, були відсутні: Пархоменко М.В., Бредун О.В., Чихун О.П. та Козло І.М. На засіданні були присутні: старости Бондарівського, Василівського та Пісківського старостинських округів — Бондар В’ячеслав Миколайович, Таратута Алла Федорівна та Могильний Максим Володимирович. Також були  присутні начальники відділів виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради: начальник фінансового відділу — Похила Людмила Володимирівна, начальник відділу земельних відносин, просторового планування, розвитку території та екологічної безпеки — Макаренко Наталія Іллівна, начальник відділу освіти, сім'ї та молоді — Сивокінь Аліна Іванівна.

На розгляд було винесено проекти 82 рішень, які  відповідно  до  Регламенту  селищної  ради  попередньо  були  розглянуті  на  засіданні постійних  комісій селищної ради.

На початку засідання було розглянуто п’ять питань винесені на розгляд сесії начальником фінансового відділу Похилою Л.В..

 

Фото без опису


Слідуючі чотири питання надійшли від начальника відділу освіти, сім'ї та молоді Сивокінь А.І. За цим виступила селищний голова Самсонова С.А. з трьома питаннями, що безпосередньо стосуються роботи виконавчого комітету селищної ради.

 

Фото без опису


Також одноголосно було затверджено великий блок рішень, що стосуються земельних відносин. Всі питання були розглянуті попередньо за день на засіданні профільної комісії. Доповідала начальник відділу земельних відносин, просторового планування, розвитку території та екологічної безпеки — Макаренко Наталія Іллівна.

 

Фото без опису


Прийняті рішення та результати поіменного голосування  будуть  оприлюднені на офіційному веб-сайті громади  у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь