A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення сьомої сесії восьмого скликання Новогалещинської селищної ради від 16.07.2021 року

Дата: 23.07.2021 08:20
Кількість переглядів: 320

ПРОТОКОЛ сьомої сесії восьмого скликання Новогалещинської селищної ради від 16.07.2021 року_ч.1

ПРОТОКОЛ сьомої сесії восьмого скликання Новогалещинської селищної ради від 16.07.2021 року_ч.2

Рішення №1 Про обрання лічильної комісії Новогалещинської селищної ради

Рішення №2 Про внесення змін до показників селищного бюджету на 2021 рік

Рішення №3 Про внесення змін до назви відділу виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради

Рішення №4 Про внесення змін до структури та штатного розпису виконавчих органів Новогалещинської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів

Рішення №5 Про надання згоди на списання основних засобів

Рішення №6 Про затвердження розпоряджень селищного голови виданих в міжсесійний період

Рішення №7 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності в смт Нова Галещина по вул. Горького (для розміщення скверу)

Рішення №8 Про затвердження технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення переданої в оренду ТОВ «Біланівській ГЗК»

Рішення №9 Про затвердження технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення переданої в оренду ТОВ «Біланівській ГЗК»

Рішення №10 Про затвердження технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення переданої в оренду ТОВ «Біланівській ГЗК»

Рішення №11 Про затвердження технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення переданої в оренду ТОВ «Біланівській ГЗК»

Рішення №12 Про внесення змін до рішення шостої сесії восьмого скликання від 24.06.2021 року№96-182 Новогалещинської селищної ради «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення ТОВ «ЮНІВЕРСАЛ СЕРВІС ГРУП»

Рішення №13 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки КП «Житлово-комунальне підприємство Новогалещинської селищної ради»

Рішення №14 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Рішення №15 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Рішення №16 Про надання згоди на поділ земельної ділянки

Рішення №17 Про надання згоди на поділ земельної ділянки

Рішення №18 Про поновлення договору оренди на земельну ділянку комунальної власності ФГ «Лунки»

Рішення №19 Про поновлення договору оренди на земельну ділянку комунальної власності ФГ «Лунки»

Рішення №20 Про поновлення договору оренди на земельну ділянку комунальної власності гр. Скрильнику Р.П.

Рішення №21 Про надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для зміни сертифіката на земельну частку (паї) гр. Біховцю В.І.

Рішення №22 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Біховець С.М.

Рішення №23 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Весельського А.В., Весельської І.М.

Рішення №24 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Басюк С.А.

Рішення №25 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Бірюкову В.В.

Рішення №26 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Войтюк А.М.

Рішення №27 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Гнойовій Т.М.

Рішення №28 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Житченко В.О.

Рішення №29 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Лебідь А.В.

Рішення №30 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Логіновій Н.О.

Рішення №31 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Мамченко Л.М.

Рішення №32 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Манько В.В.

Рішення №33 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Павлюк В.Г.

Рішення №34 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Пуховій Г.І.

Рішення №35 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Радчич В.В.

Рішення №36 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Слюсаренко Г.Д.

Рішення №37 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Тригуб І.В.

Рішення № 38 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Черненко О.І.

Рішення № 39 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Чухліч Н.Б.

Рішення № 40 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Загорулько В.Г.

Рішення № 41 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Пойди Н.І.

Рішення №42 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Остапенка В.І.

Рішення №43 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Шевчуку Я.Д..

Рішення №44 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Товстоп’яту А.І..

Рішення №45 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність учаснику АТО гр. Купару П.М..

Рішення №46 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Троцькій В.І..

Рішення № 47 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Троцькому В. А..

Рішення №48 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Троцькому В. А..

Рішення №49 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Черненко О.В..

Рішення №50 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Романько Л.В..

Рішення № 51 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Пархоменко М.В.

Рішення № 52 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Кіт А.А.

Рішення №53 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Литвин І.О.

Рішення №54 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Баксан Н.І.

Рішення № 55 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Штефан Л.С.

Рішення №56 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Жемчужній О.К.

Рішення №57 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Соболєвій В.П.

Рішення №58 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Шаповал Г.І.

Рішення №59 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Солкан О.А.

Рішення №60 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Яценко Я.Г.

Рішення № 61 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Кошелапову В.П..

Рішення №62 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки учаснику АТО гр. Калашнику А.М..

Рішення №63 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Соловей Т.І..

Рішення №64 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність учаснику АТО гр. Маньку В.С..

Рішення №65 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Маньку А.С..

Рішення №66 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Манько М.О..

Рішення №67 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Каньовському В.Ф..

Рішення №68 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Харченко Т.І..

Рішення №69 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Сернюку О.Л..

Рішення № 70 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Єланському А.М..

Рішення № 71 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Загорулько С.М..

Рішення №72 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Сернюку М.Л..

Рішення № 73 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Банк В.М..

Рішення №74 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Загорулько М.О..

Рішення № 75 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Манженко А.Е..

Рішення № 76 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Босяк С.М..

Рішення №77 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Кучеренко Л.В..

Рішення № 78 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Слівінському В.П..

Рішення №79 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Кравченко Л.М..

Рішення №80 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Банк Л.М..

Рішення №81 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Ковадло О.Я..


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь