Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання шостої сесії Новогалещинської селищної ради восьмого скликання

Дата: 24.06.2021 14:07
Кількість переглядів: 420

Фото без опису
24 червня, під головуванням селищного голови Світлани Самсонової відбулося засідання шостої сесії Новогалещинської селищної ради восьмого скликання. В роботі пленарного засідання взяли участь 16 депутатів селищної ради, були відсутні: Бульбаха Ю.І., Бордюг В.П., Бондар В.М., Ватюшенко О.В., Козло І.М., Перепелиця М.О.. Також на засіданні були присутні: старости Василівського та Бондарівського старостинських округів, начальники відділів виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради.
На початку засідання до депутатського корпусу звернувся заступник голови ГО «Розвиток місцевих громад» Віктор Мокієнко з пропозицією про співпрацю з нашою громадою в реалізації проектів.

Фото без опису

Що стосується порядку денного, то він включав в себе 183 питання. На розгляд було винесено проекти рішень, які  відповідно  до  Регламенту  селищної  ради  попередньо  були  розглянуті  на  засіданні постійних  комісій селищної ради.

Фото без опису

В ході засідання були розглянуті питання  про внесення змін до показників селищного бюджету та про встановлення ставок і пільг із сплати податків на 2022 рік.
Депутати заслухали доповідь начальника відділу освіти, сім’ї та молоді виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради – Сивокінь А.І. про Порядок організації заходів з відшкодування частини вартості путівки ДЗО за надані послуги з оздоровлення та відпочинку дітей громади та прийняли відповідне рішення.

Фото без опису

Також одноголосно було затверджено 176 рішень, що стосуються земельних відносин. Всі питання попередньо були розглянуті на засіданні профільної комісії. Доповідала начальник відділу земельних відносин, комунальної власності та житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури, надзвичайних ситуацій та техногенної безпеки виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради – Макаренко Н.І..

Фото без опису

Всі рішення сесії будуть оприлюднені на офіційному сайті, відповідно до встановлених законодавством термінів.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь