A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

МИ ВСІ - ОДНА СІМ'Я!

Дата: 06.06.2021 14:10
Кількість переглядів: 626

День селища - це спільне, веселе свято для кожного мешканця без виключення. Це збереження славних звичаїв та традицій, це розваги та подарунки, це можливість побачитися та поспілкуватися з друзями та знайомими. Це підсумки примножених  здобутків рідного селища на радість всім нам, нашим дітям та внукам.

5 червня яскравим дійством стало подвійне свято,  адже святкували День селища та День захисту дітей. Цього року місцем проведення заходу обрали стадіон машзаводу. Як і завжди, проходило святкування в дуже теплій, щирій, дружній атмосфері.  Змістовно та зворушливо. Девізом подвійного свята звучали слова: Моє селище – мій дім! Ми всі – одна сім’я! Моя сім’я – це моя сила!

Розпочалося дійство розважальною програмою для дітей громади, вона була креативна, насичена і цікава для будь – якої вікової категорії. Тож, розваг вистачало для кожного. Це і гра у футбол, і спортивні розваги, і руханки, і квест… В цей день для дітвори було багато призів та подарунків, солодощі та розваги на атракціонах, морозиво, солодка вата, смачна каша, а головне – чудовий настрій, який ми дуже старалися їм подарувати! Сподіваємося, що про цей день у дитячих спогадах залишаться лише приємні емоції, багато усмішок і щасливих хвилин.


 

Після дитячої програми, святковий настрій всім присутнім дарували солісти та аматори сцени Новогалещинського будинку культури.

 


 

Щирі слова вітання від селищного голови Світлани Самсонової та фінансового директора ТОВ «Біланівський ГЗК» Владислава Палехи супроводжувалися врученням заслужених нагород.

Подяками та цукерками нагородили сім’ї, що виплекали своєю любов'ю і підтримкою, терплячістю і мудрістю талановитих дітей, які активно беруть участь житті рідного селища та прославляють нашу громаду на теренах області та України.

Колектив медичних працівників Новогалещинської АЗПСМ за їхню нелегку, але таку необхідну щоденну працю.

Дружній колектив Новогалещинського ліцею за організацію освітнього процесу з використанням дистанційних технологій навчання в умовах карантину.

Колективи їдалень Новогалещинського ліцею та ЗДО «Казка» за те, що ситно та смачно годують дітвору нашої громади та ніколи не відмовляють у проханні приготувати кашу на наші свята.


 

 

Футбольні команди «Молодь» та СК «Геологія» за популяризацію футболу у нашій громаді.

Подарунки до Дня захисту дітей отримали вихованці ЗДО "Казка".


 

Після концерту всіх присутніх пригощали кашею, яка завжди  виходить напрочуд смачною. Мабуть, наші кухарі таки знають якийсь особливий рецепт. Для всіх бажаючих смачно поїсти працювала зона торгівлі, де майстри кулінарної справи з Білецьківки готували страви на мангалі.


 


 

Завершився цей чудовий день святковою дискотекою для молоді, яку провели - DJ Arkstone - резидент «Joss & Barbaris» / DJ Krava - резидент «Vsi Svoi».

 

Хочеться подякувати всім, хто доклав зусиль в організації свята та спонсорам заходу: ТОВ «Біланівський ГЗК», депутатам селищної ради - Бондару Івану Миколайовичу, Скрильнику Петру Григоровичу, Бордюгу Василю Петровичу, Бульбасі Юрію Івановичу, Гурину Івану Олексійовичу, Матвійцю Олексію Миколайовичу, Усову Андрію Георгійовичу, ФОП «Гноєва».

 

Цей день наповнив всіх духом єдності, радості й подарував багато щасливих моментів для мешканців та гостей Нової Галещини.
Отож, залишається побажати нашій громаді й надалі такої згуртованості, яку всі проявили під час святкування.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь