A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення п’ятої сесії восьмого скликання Новогалещинської селищної ради від 14.05.2021 року

Дата: 19.05.2021 13:51
Кількість переглядів: 598

Протокол п’ятої сесії восьмого скликання від 14.05.2021 року

ПОРЯДОК ДЕННИЙ_ч.1

ПОРЯДОК ДЕННИЙ_ч.2

Рішення №1 Про обрання лічільної комісії Новогалещинської селищної ради

Рішення №2 Про затвердження Програми профілактики правопорушень Новогалещинської селищної ради на 2021-2023 рр

Додаток 1 до рішення №2

Програма профілактики правопорушень_додаток до рішення №2

Рішення №3 Про внесення змін до показників селищного бюджету на 2021 рік

ДОДАТКИ до рішення №3

Рішення №4 Про внесення змін до Переліку першого типу об’єктів комунального майна Новогалещинської селищної територіальної громади для передачі майна в оренду на аукціоні

Додаток до Рішення №4

Рішення №5 Про внесення доповнень до Програми соціального захисту населення Новогалещинської селищної ради «Турбота» на 2021 рік (в новій редакції) + ПОРЯДОК

Рішення №6 Про затвердження звіту про виконання бюджету Новогалещинської селищної територіальної громади за І квартал 2021 року

Додаток 1 до Рішення №6 Додаток 2 до Рішення №6 Додаток 3 до Рішення №6

Рішення №7 Про внесення змін до структури виконавчих органів Новогалещинської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів. (в новій редакції)

Рішення №8 Про безоплатну передачу матеріальних цінностей Новогалещинської територіальної громади на баланс КП « житлово-комунальне підприємство Новогалещинської селищної ради»

Рішення №9 Про безоплатну передачу майна комунальної власності Новогалещинської обєднаної територіальної громади на баланс КЗ «Центр культури, дозвілля, спорту та туризму» Новогалещинської селищної ради

Рішення №10 Про визнання такими, що втратили чинність рішення Новогалещинської селищної ради

Рішення №11 Про призупинення функціонування Василівської гімназії Новогалещинської селищної ради та скорочення чисельності та штату працівників

Рішення №12 Про закріплення території обслуговування за Опорним закладом освіти «Новогалещинський ліцей Новогалещинської селищної ради»

Рішення №13 Про перейменування закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Росинка» Новогалещинської селищної ради Козельщинського району Полтавської області та затвердження нової редакції Статуту

Рішення №14 Про перейменування закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Казка» Новогалещинської селищної ради Козельщинського району Полтавської області та затвердження нової редакції Статуту

Рішення №15 Про введення посад у штатний розпис Опорного закладу освіти «Новогалещинський ліцей Новогалещинської селищної ради»

Рішення №16 Про затвердження розпоряджень селищного голови виданих в міжсесійний період

Рішення №17 Про виготовлення гербових номерних та іменних печаток та штампів для керівників та реєстраторів відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради

Рішення №18 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Рішення №19 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Рішення №20 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Рішення №21 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Рішення №22 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Рішення №23 Про організаційні заходи щодо підготовки документації до земельних торгів (аукціону).

Рішення №24 Про затвердження технічної документації щодо інвентаризації земель КП «Житлово – комунальне підприємство Новогалещинської селищної ради»

Рішення №25 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель несформованої земельної ділянки комунальної власності в межах населеного пункту с.Велика Безуглівка

Рішення №26 Про затвердження технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення переданої в оренду ТОВ «Біланівській ГЗК»

Рішення №27 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення для передачі в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №28 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення для передачі в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №29 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення для передачі в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №30 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №31 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №32 Про виділення земельної ділянки для перепоховання померлих під розміщення братської могили

Рішення №33 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення (код КВЦПЗ-01.03) для ВОСГна землі(код КВЦПЗ 11.03)для розміщення та експлуатації основних,підсобних І допоміжних будівель та споруд, будівельних організацій та підприємств,ТОВ « ЮНІВЕРСАЛ СЕРВІС ГРУП» на території с. Бондарі,Кременчуцького району,Полтавської області кад.номер 5322480701:01:001:0136

Рішення №34 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення (код КВЦПЗ-01.03) для ВОСГна землі(код КВЦПЗ 11.03)для розміщення та експлуатації основних,підсобних І допоміжних будівель та споруд, будівельних організацій та підприємств,ТОВ « ЮНІВЕРСАЛ СЕРВІС ГРУП» на території с.Бондарі, Кременчуцького району, Полтавської області кадастровий номер 5322480700:03:000:0147

Рішення №35 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) не витребуваних часток (паїв) на умовах оренди на землях Новогалещинської селищної ради С(Ф)Г «Лаванда»

Рішення №36 Про поновлення договорів оренди на земельні ділянки комунальної власності селянському (фермерському) господарству «Лаванда» 

Рішення №37 Про здійснення державної реєстрації речового права комунальної власності на земельні ділянки за межами населених пунктів

Рішення №38 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативно – грошової оцінки земель населених пунктів Новогалещинської селищної ради

Рішення №39 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентарізації земельних ділянок колективної власності за межами населених пунктів Василівського старостинського округу Новогалещинської селищної ради

Рішення №40 Про надання дозволу на виготлвлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)не витребуваних часток (паїв)на умовах оренди на землях Новогалещинської селищної ради ФГ «Відродження-Агро»

Рішення №41 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у власність

Рішення №42 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Горголі Юлії Вікторівні

Рішення №43 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Дерязі Валентині Миколаївні

Рішення №44 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Бурлаку В.Г.

Рішення №45 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Лашку В.О.

Рішення №46 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду гр. Скрильник Петру Григоровичу

Рішення №47 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Черненко О.І.

Рішення №48 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Чухліч Н.Б.

Рішення №49 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Радьку М.В.

Рішення №50 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Рацю І.О.

Рішення №51 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Матюсі В.О.

Рішення №52 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Іщенку В.К.

Рішення №53 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Панфіловій Т.М.

Рішення №54 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Басюк С.А.

Рішення №55 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Бірюкову В.В.

Рішення №56 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Гноєвому О.В.

Рішення №57 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Гнойовій Т.М.

Рішення №58 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Житченко В.О.

Рішення №59 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Загорулько В.Г.

Рішення №60 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Кобеляцької М.А.

Рішення №61 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Лебідь А.В.

Рішення №62 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Логіновій Н.О.

Рішення №63 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Мамченко Л.М.

Рішення №64 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Манько В.В.

Рішення №65 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Мудрій Т.А.

Рішення №66 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Павлюк В.Г.

Рішення №67 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Павлушкіній А.Г.

Рішення №68 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Радчич В.В.

Рішення №69 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Романько Л.В.

Рішення №70 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Слюсаренко Г.Д.

Рішення №71 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Черненко О.В.

Рішення №72 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Конон Н.А.

Рішення №73 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Рогатньову Д.О.

Рішення №74.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Шараєнко А.М.

Рішення №75 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Килимистому М.В.

Рішення №76 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Карпенко Н.Г.

Рішення №77 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Павлушкіній А.Г.

Рішення №78 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чемерис М.В.

Рішення №79 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пархоменко О.В., Пархоменко В.В..

Рішення №80 Про надання дозволу на розхробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Чорному М.О.

Рішення №81 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Тристан І.Г.

Рішення №82 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Сезько М.В.

Рішення №83 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Ромазан Г.А.

Рішення №84 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Ігнатюк Г.В.

Рішення №85 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пойди О.М.

Рішення №86 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самойленко З.В.

Рішення №87 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Матюсі Б.С.

Рішення №88 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Довбні О.П.

Рішення №89 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Баранник В.Й.

Рішення №90 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Питулько О.М.

Рішення №91 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бородач Н.І.

Рішення №92 Про відкладення розгляду заяви про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Панасу В.А.

Рішення №93 Про поновлення договору оренди на земельну ділянку комунальної власності гр. Кагал О.В.

Рішення №94 Про відмову у наданні згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок гр. Безуглій Т.Г.

Рішення №95 Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Татару С.В.

Рішення №96 Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Татару Ю.В.

Рішення №97 Про відмову у наданні гр.Чернишову Д.М. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Рішення №98 Про відмову у наданні гр. Чернишову Д.М. дозволу на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.

Рішення №99 Про припинення договору оренди земельних ділянок в зв’язку зі смертю орендаря

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь