A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання п’ятої сесії Новогалещинської селищної ради восьмого скликання

Дата: 14.05.2021 14:14
Кількість переглядів: 567

Фото без опису


Сьогодні, 14 травня, під головуванням селищного голови Світлани Самсонової відбулося засідання п’ятої сесії Новогалещинської селищної ради восьмого скликання. В роботі пленарного засідання взяли участь 16 депутатів селищної ради, були відсутні: Бульбаха Ю.І., Бондар В.М., Троцький С.В., Чмир І.М., Козло І.М., Перепелиця М.О.. Також на засіданні були присутні: старости Василівського, Пісківського та Бондарівського старостинських округів, начальники відділів виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради.


Фото без опису


Що стосується порядку денного, то він включав в себе 99 питань. На розгляд депутатів було винесено проекти рішень, які  відповідно  до  Регламенту  селищної  ради  попередньо  були  розглянуті  на  засіданні постійних  комісій селищної ради.

Традиційно, в числі перших питань розглянули фінансові питання.  Зокрема, було заслухано звіт про виконання бюджету та внесено зміни до показників селищного бюджету. По вищезазначених питаннях доповідала начальник фінансового відділу виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради – Похила Л.В..


Фото без опису


П’ять питань порядку денного сесії стосувалися освітянської галузі громади. Найбільшу увагу  приділили розгляду проекту рішення про призупинення функціонування Василівської гімназії. До сесії це питання було детально вивчене та обговорене на засіданні комісії, до складу якої входили освітяни, депутати, староста  Василівського старостинського округу та члени батьківського комітету. По вищезазначених питаннях доповідала начальник відділу освіти, сім’ї та молоді виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради – Сивокінь А.І..


Фото без опису

Фото без опису


Також було затверджено 81 рішення, що стосуються земельних відносин. Всі питання попередньо були розглянуті на засіданні постійної комісії. Доповідала начальник відділу земельних відносин, комунальної власності та житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури, надзвичайних ситуацій та техногенної безпеки виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради – Макаренко Н.І..


Фото без опису


Всі рішення сесії будуть оприлюднені на офіційному сайті, відповідно до встановлених законодавством термінів.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь