A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення четвертої сесії восьмого скликання Новогалещинської селищної ради від 25.03.2021 року

Дата: 31.03.2021 16:50
Кількість переглядів: 541

Протокол четвертої сесії восьмого скликання ч.1

Протокол четвертої сесії восьмого скликання ч.2

Протокол четвертої сесії восьмого скликання ч.3

Рішення №1 Про обарання лічильної комісії Новогалещинської селищної ради

Рішення №2 Про внесення змін до показників бюджету на 2021 рік

Рішення №3 Про приведення у відповідність рішення четвертого пленарного засідання першої сесії Новогалещинської селищної ради восьмого скликання від 23 грудня 2020 року №2 «Про бюджет Новогалещинської селищної ради на 2021 рік»

Рішення №4 Про внесення змін до рішення третьої сесії Новогалещинської селищної ради восьмого скликання №8 від 04.02.2021 року «Про затвердження структури виконавчих органів Новогалещинської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів» (в новій редакції)

Рішення №5 Про створення Служби у справах дітей виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради та затвердження Положення про Службу у справах дітей

Рішення №6 Про затвердження Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради, регламенту ЦНАП та переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради

Додатки 1-3 до рішення №6

Рішення №7 Про визнання таким, що втратили чинність рішення селищної ради

Рішення №8 Про затвердження Положення про використання службового автотранспорту Новогалещинської селищної ради та Порядку утримання, використання, технічного обслуговування і ремонту службового автотранспорту Новогалещинської селищної ради

Рішення №9 Про внесення змін до Переліку другого типу об’єктів комунального майна Новогалещинської селищної територіальної громади, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону

Рішення №10 Про внесення змін до складу постійно діючої комісії з обстеження безхазяйної речі (майна), відумерлої спадщини, затвердженої рішенням тридцять четвертої сесії Новогалещинської селищної ради сьомого скликання № 11 від 19.05.2020 року

Рішення №11 Про перейменування Опорного закладу освіти «Новогалещинський ліцей Новогалещинської селищної ради Козельщинського району Полтавської області та затвердження нової редакції Статуту»

Рішення №12 Про безоплатну передачу майна комунальної власності Новогалещинської територіальної громади на баланс фінансового відділу виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради

Рішення №13 Про безоплатну передачу майна комунальної власності Новогалещинської територіальної громади на баланс КНП «Центр ПМСД Пришибської сільської ради»

Рішення №14 Про затвердження Актів приймання передачі майна бюджетних установ зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Козельщинського (Кременчуцького) району в комунальну власність Новогалещинсської селищної ради

Рішення №15 Про затвердження розпоряджень селищного голови виданих в міжсесійний період

Рішення №16 Про розроблення генерального плану с.Піски Козельщинського району Полтавської області

Рішення №17 Про розроблення генерального плану с.Трудовик Козельщинського району Полтавської області

Рішення №18 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №19 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №20 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для передачі в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №21 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для передачі в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №22 Про затвердження технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення переданої в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №23 Про затвердження технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення переданої в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №24 Про затвердження технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення переданої в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №25 Про затвердження технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення переданої в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №26 Про затвердження технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення переданої в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №27 Про затвердження технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення переданої в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №28 Про затвердження технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення переданої в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №29 Про затвердження технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення переданої в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №30 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) не витребуваних часток (паїв) на умовах оренди на землях Новогалещинської селищної ради С(Ф)Г «Атланта»

Рішення №31 Про резервування земельних ділянок для учасників антитерористичної операції з числа учасників бойових дій (АТО, ООС) із земель комунальної власності (землі запасу) Новогалещинської селищної ради

Рішення №32 Про включення в перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності, право оренди яких виставляється на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами на території Новогалещинської селищної ради

Рішення №33 Про погодження проекту землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозмін та впорядкування угідь ТОВ «ЄВРАЗІЯ БІЗНЕС ГРУП»

Рішення №34 Про погодження проекту землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозмін та впорядкування угідь ТОВ «ЄВРАЗІЯ БІЗНЕС ГРУП»

Рішення №35 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Солкан О.А.

Рішення №36 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Грабко Ю.М.

Рішення №37 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Панасюрі А.В.

Рішення №38 Про надання дозволу на поділ земельної ділянки та розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності за межами населених пунктів на території Новогалещинської селищної ради

Рішення №39 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Войтюк А.М.

Рішення №40 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Крамаренко О.Ю.

Рішення №41 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Тупольнік В.М.

Рішення №42 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Тупольнік В.А.

Рішення №43 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Трухіній С.А.

Рішення №44 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Ткач А.В.

Рішення №45 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Пинчук В.О.

Рішення №46 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Манженко А.Е.

Рішення №47 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Харченко Г.В.

Рішення №48 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Пуховій Г.І.

Рішення №49 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Клочко М.В.

Рішення №50 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Рій В.В.

Рішення №51Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Рій О.В.

Рішення №52 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Гончару В.Є.

рішення № 53 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Троцькій Ф.М.

Рішення № 54 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Остапцю О.А.

Рішення № 55 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Остапцю О.А.

Рішення № 56 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Липці Т.І.

Рішення №57 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Грабко Ю.М.

Рішення № 58 Про внесення змін до рішення 19 сесії 7 скликання № 34 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Гурбановій З.О.»

Рішення № 59 . Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Яременко А.А.

Рішення № 60 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Тихоненка О.Л.

Рішення № 61 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Тихоненка О.Л.

Рішення № 62 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Журавель Г.М.

Рішення № 63 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Сидоренко Л.І.

Рішення № 64 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Сердюк Л.І.

Рішення № 65 . Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Нагірному В.А.

Рішення № 66 . Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Нагірному В.А.

Рішення № 67 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Михайленко О.О.

Рішення № 68 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Дідус С.П.

Рішення № 69 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Глинського В.М.

Рішення № 70 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Романенко О.М.

Рішення № 71 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Дешевій Л.В.

Рішення № 72 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Діденко Н.А.

Рішення № 73 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Єременко Н.М.

Рішення № 74 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Огир М.В.

Рішення № 75 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондар В.В.

Рішення № 76 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Василевського О.О.

Рішення № 77 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сличку Ю.Ю.

Рішення № 80 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хрін В.А.

Рішення № 79 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Іщенко Л.Г..

Рішення № 80 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки в с. Велика Безуглівка по вул.. Лісна, 36 Новогалещинської селищної ради.

Рішення № 81 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведння земельної ділянки для передачі у власність гр. Таратуті О.П.

Рішення № 82 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведння земельної ділянки для передачі у власність гр. Думнич В.М.

Рішення № 83 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки для передачі у власність гр. Бородіній Н.П.

Рішення №84 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Клочко О.В.

Рішення № 85 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Дробасі А.П.

Рішення № 86 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Назимку М.М.

Рішення № 87 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Назимку М.І.

Рішення № 88 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки члену ФГ «Експеремент» в розмірі земельної частки (паю) та передачі у власність гр. Бородіну П.С.

Рішення № 89 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки члену ФГ «Експеремент» в розмірі земельної частки (паю) та передачі у власність гр. Бородіній Т.П.

Рішення № 90 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки члену ФГ «Експеремент» в розмірі земельної частки (паю) та передачі у власність гр. Кравченко М.М.

Рішення № 91 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки члену ФГ «Експеремент» в розмірі земельної частки (паю) та передачі у власність гр. Кравченко Л.М.

Рішення № 92 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки члену ФГ «Експеремент» в розмірі земельної частки (паю) та передачі у власність гр. Черненко О.П.

Рішення № 93 Про відмову в наданні гр. Макидонській О.О. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Рішення № 94 Про відмову в наданні гр. Макидонській О.О. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Рішення № 95 Про відмову в наданні гр. Іванченко В.О. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Рішення № 96 Про відмову в наданні гр. Кагал Т.М. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Рішення № 97 Про відмову в наданні гр. Кагал В.В. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Рішення №98 Про відмову в наданні гр. Кагал М.В. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Рішення № 99 Про відмову в наданні гр. Кирилову А.В. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Рішення № 100 Про відмову в наданні гр. Вітко А.А. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Рішення № 101 Про відмову в наданні гр. Вітко О.С. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення № 102 Про відмову в наданні гр. Операйло А.М. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення № 103 Про відмову в наданні гр. Операйло А.В. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Рішення № 104 Про відмову в наданні гр. Операйло О.О. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення № 105 Про відмову в наданні гр. Операйло В.А. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Рішення № 106 Про затвердження проекту землеустрою щодо передачі в оренду земельної ділянки ФГ "Лаванда"

Рішення № 107 Про затвердження проекту землеустрою щодо передачі земельної ділянки ФГ "Лаванда"

Рішення № 108 Про внесення змін до № 75 від 08.02.2019 року 16 сесії 7 скликання "Про резервування земельних ділянок з перспективою розвитку Новогалещинькоїселищної ОТГ"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь