A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Як сплатити за спожитий газ у березні

Дата: 19.03.2021 15:45
Кількість переглядів: 1244

Фото без опису


Із 1 березня ТОВ «Полтавагаз збут» припинило постачати газ своїм клієнтам на території Полтавської області. Тому в березні полтавчани отримують газ за рахунок тимчасового механізму страхування побутових споживачів. Він дає можливість клієнтам, що раптово втратили постачальника, не залишитися без газу, поки вони не виконають перехід до нової газопостачальної компанії.

Відповідно до Правил постачання природного газу клієнтів ТОВ «Полтавагаз збут» тимчасово обслуговуває постачальник «останньої надії» (ПОН) – Газопостачальна компанія «Нафтогаз України».

Тому, за спожитий газ у березні місяці  клієнти мають сплатити  – ГК «Нафтогаз України». Відповідні рахунки клієнти вже почали отримувати у паперовому вигляді Укрпоштою (або ж можуть завантажити електронні платіжки на сайті gas.ua у розділі «Постачальник останньої надії» («Сплатити послуги ПОН»).

Наголошуємо, що клієнти, яких обслуговує постачальник «останньої надії», не стають автоматично комерційними клієнтами ГК «Нафтогаз України». Це тимчасове рішення для уникнення перебоїв з газопостачанням, яке за результатами урядового конкурсу забезпечує ГК «Нафтогаз України».

Надалі для безперебійного газопостачання полтавчани мають обрати та підключитися до постійного ринкового постачальника. Станом на сьогодні в Україні газ побутовим клієнтам постачають понад 50 компаній. Обрати постачальника та порівняти ціни можна на онлайн-ресурсах «ГазПравда» або «Газотека».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь