A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Виїзний прийом громадян

Дата: 18.03.2021 09:30
Кількість переглядів: 376

Фото без опису

Згідно затвердженого графіку Новогалещинським селищним головою Світланою Самсоновою проводяться виїзні прийоми громадян в старостинських округах громади. 17 березня голова громади зустрілася з жителями сіл Гайове, Вишняки та Трудовик. Селищний голова відвідує села громади з метою спілкування, вивчення існу­ючих проблем та пошуку можливого шляху їх вирішення. Під час зустрічі було обговорено чимало актуальних питань стосовно багатьох аспектів життєдіяльності, а саме: щодо медичного обслуговування, щодо вирішення надважливої проблеми — забезпечення хворих на цукровий діабет препаратами інсуліну, також було багато звернень, що стосуються земельних відносин.

Фото без опису

Під час виїзних прийомів мешканці старостинських округів мають можливість поспілкуватися із сімейними лікарями Новогалещинської АЗПСМ та за бажанням змінити сімейного лікаря. Оскільки медична декларація не є юридичним документом, пацієнт може скористатися своїм правом змінити сімейного лікаря, якщо той не задовольняє його якістю роботи, або не влаштовує з будь-яких інших причин.

Фото без опису

Також під час виїзних прийомів жителі Василівського старостату укладають договори на вивезення сміття і одночасно оплачують цю послугу. Так, за лютий – березень 2021 року вже підписані 64 угоди в Василівському старостинському окрузі, за що велике спасибі нашій старості Аллі Федорівні Таратуті та жителямРазом з тим набагато гірша ситуація в Бондарівському старостинському окрузі – про це говорять цифри. Тут лише 18 власників домоволодінь мають угоди на вивезення твердих побутових відходів.

Фото без опису

Шановні мешканці громади, якщо ВИ не маєте можливості звернутися до селищного голови на особистому прийомі, ВИ можете, в зручний для ВАС час, залишити свої звернення у «Скриньці запитань», яка знаходиться в приміщенні кожного старостату. Відповідь буде надіслана адресату та опублікована в інформаційному бюлетені «Нова Громада».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь