A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення третьої сесії восьмого скликання Новогалещинської селищної ради від 04.02.2021 року

Дата: 11.02.2021 10:56
Кількість переглядів: 493

ПРОТОКОЛ засідання третьої сесії восьмого скликання Новогалещинської селищної ради від 04.02.2021 року_ч.1

ПРОТОКОЛ засідання третьої сесії восьмого скликання Новогалещинської селищної ради від 04.02.2021 року_ч.2

Рішення №1 Про обрання лічильної комісії Новогалещинської селищної ради

Рішення №2 Про затвердження звітів про виконання бюджетів за 2020 рік Новогалещинської селищної териоріальної громади, та сільських бюджетів Пісківської, Василівської сільської рад.

Додаток 1 до рішення №2 Про затвердження звітів про виконання бюджетів за 2020 рік Новогалещинської селищної териоріальної громади, та сільських бюджетів Пісківської, Василівської сільської рад

Додаток 2 до рішення №2 Про затвердження звітів про виконання бюджетів за 2020 рік Новогалещинської селищної териоріальної громади, та сільських бюджетів Пісківської, Василівської сільської рад.

Додаток 3 до рішення №2 Про затвердження звітів про виконання бюджетів за 2020 рік Новогалещинської селищної териоріальної громади, та сільських бюджетів Пісківської, Василівської сільської рад.

Рішення №3 Про внесення змін до показників селищного бюджету + дод.2,3,5

Додатокдо рішення №3

Додаток до рішення № 3

Рішення №4 Про надання згоди на прийняття майна КНП "Козельщинський Центр первинної медико-санітарної допомоги" зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Козельщинського (Кременчуцького) району в комунальну власність Новогалещинської селищної ради + дод

Рішення №5 Про надання згоди на прийняття майна сектору культури, молоді та спорту Козельщинської РДА зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Козельщинського (Кременчуцького) району в комунальну власність Новогалещинської селищної ради + дод

Рішення №6 Про надання згоди на прийняття бюджетних установ закладів освіти зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Козельщинського (Кременчуцького) району в комунальну власність Новогалещинської селищної ради + дод

Додатки до рішення №6 Про надання згоди на прийняття бюджетних установ закладів освіти зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Козельщинського (Кременчуцького) району в комунальну власність Новогалещинської селищної ради

Рішення №7 Про перейменування Василівської ЗОШ І-ІІ ст. та затвердження нової редакції Статуту

Рішення №8 Про затвердження структури виконавчих органів Новогалещинської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів (в новій редакції)

Рішення №9 Про затвердження Положення про преміювання працівників Фінансового відділу виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради + Положення

Рішення №10 Про членство в Асоціації "Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування"

Рішення №11 Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік + дод

Рішення №12 Про делегування повноважень надання адміністративних і дозвільних послуг у сфері містобудування та архітектури віділу, інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства Кременчуцької РДА

Рішення №13 Про затвердження Програми соціального захисту населення Новогалещинської селищної ради "Турбота" на 2021 рік

Додаток до рішення №13 Програма "Тубота" + Напрямки використання коштів за Програмою

Додаток до рішення №13 Паспорт Програми "Тубота"

Додаток до рішення №13 Порядки 1-5 до Програми "Тубота"

Додаток до рішення №13 Порядки 6-12 до Програми "Тубота"

Рішення №14 Про затвердження Комплексної Програми Новогалещинської селищної ради з питань підготовки громадян України до військової служби, комплектування ЗСУ та інших військових формуваннь, визначення ступеню придатності військовозобов’язаних" на 2021-2025 рр.

Рішення №15 Про виділення коштів на виконання Цільової Програми забезпечення пожежної безпеки Новогалещинської громади на 2020-2022 рр.

Рішення №16 Про затвердження Програми розвитку культури, спорту і туризму в Новогалещинській селищній територіальній громаді на 2021-2022 рр

Додаток до рішення №16 Програма розвитку культури, спорту, туризму та бібліотечної справи в Новогалещинській селищній територіальній громаді на 2021-2022 роки

Додаток 1 до рішення №16 Заходи щодо реалізації "Програми розвитку культури, спорту і туризму в Новогалещинській селищній територіальній громаді на 2021-2022

Рішення №17 Програма розвитку футболу у Новогалещинській селищній територіальній громаді на 2021 рік + Програма

Рішення №18 Про виготовлення гербових номерних печаток виконавчого комітету Новогалещинсокї селищної ради для старост

Рішення №19 Про реорганізацію Бондарівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП "Центр ПМСД Пришибської сільської ради" в ФАП

Рішення №20 Про затвердження структури КЗ "Центр культури, дозвілля, спорту та туризму Новогалещинської селищної ради" + дод

Рішення №21 Про затвердження штатного розпису Новогалещинського ЖКП на 2021 рік

Рішення №22 Про встановлення тарифів на комунальні послуги + дод

Рішення №23 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності по вул.Горького смт Нова Галещина Новогалещинській селищній раді

Рішення №24 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності по вул.Горького смт Нова Галещина Новогалещинській селищній раді

Рішення №25 Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для передачі в оренду ТОВ "Біланівський ГЗК"

Рішення №26 Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для передачі в оренду ТОВ "Біланівський ГЗК"

Рішення №27 Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для передачі в оренду ТОВ "Біланівський ГЗК"

Рішення №28 Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для передачі в оренду ТОВ "Біланівський ГЗК"

Рішення №29 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Троцькому В.А.

Рішення №30 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Троцькому В.А.

Рішення №31 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Лисовській Н.Ф., гр.Криворученко К.А..

Рішення №32 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Кісельову А.О.

Рішення №33 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Пуценко В.О.

Рішення №34 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Пуценко І.С.

Рішення №35 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Сличко Ю.Ю.

Рішення №36 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Босяк М.Б.

Рішення №37 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Босяк С.М.

Рішення №38 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Питулько О.М.

Рішення №39 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Реві Н.Л.

Рішення №40 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Гавриш В.П.

Рішення №41 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Самойленку М.О.

Рішення №42 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Бараннік О.О.

Рішення №43 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Мальцевій Л.І.

Рішення №44 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Скоморосі Г.А.

Рішення №45 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Черненко О.І.

Рішення №46 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Кириченко Т.М.

Рішення №47 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Симоненко М.В.

Рішення №48 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Чорнусі Ю.В.

Рішення №49 Про відмову у наданні гр.Фурсієнко А.С., дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення №50 Про поновлення договорів оренди на земельні ділянки комунальної власністі Селянському (фермерському) господарству "Атланта"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь