A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання позачергової другої сесії Новогалещинської селищної ради восьмого скликання

Дата: 12.01.2021 17:36
Кількість переглядів: 843

Фото без опису

11 січня 2021 року, під головуванням селищного голови Світлани Самсонової, відбулося засідання позачергової другої сесії Новогалещинської селищної ради восьмого скликання. В роботі сесії взяли участь 20 депутатів Новогалещинської селищної ради, депутат Полтавської обласної ради Сергій Федорович Сушко, старости Пісківського та Василівського старостинських округів, а також були присутні мешканці громади.

На порядок денний було внесено та прийнято до розгляду  1 питаня  - «Про розгляд колективного звернення мешканців Новогалещинської селищної ради» щодо незадоволення нововстановленими тарифами на ЖКП, яке мешканці громади передали селищному голові під час масового зібрання біля адмінприміщення селищної ради з вимогами підтримки протесту проти грабіжницьких тарифів на газ та електроенергію. Вищезазначене питання, згідно з регламентом роботи селищної ради, попередньо розглянули члени  постійної комісії ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Заслухавши виступи Світлани Анатоліївни Самсонової, Сергія Федоровича Сушка, депутатів селищної ради та активістів громади, в результаті детального обговорення, депутатами одноголосно було прийнято рішення підтримати колективне звернення мешканців Новогалещинської селищної ради та затвердити текст звернення депутатів Новогалещинської селищної ради щодо перегляду рішення про суттєве підвищення тарифів на електроенергію, газ та його транспортування. Яке буде направлено до Кабінету Міністрів України, Національної комісії , що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЄКП) щодо перегляду, в сторону зменшення, ціни  за транспортування газу, Міністерства енергетики України, Народним депутатам України - Касаю К.І. та Мовчану О.В., голові Полтавської ОДА - Синєгубову О.В., голові Полтавської обласної ради - Біленькому О.Ю. та до АТ «Полтавагаз».

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь