Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Диво до Дня Святого Миколая

Дата: 18.12.2020 17:10
Кількість переглядів: 1793

Фото без опису

В переддень Святого Миколая, коли трапляються справжні дива і збуваються заповітні мрії, в нашій громаді відбулася довгоочікувана подія. Після проведеного капітального ремонту свої двері відчинив оновлений Новогалещинський селищний будинок культури. Це іще одна мрія, яка стала реальністю, а особливо це надзвичайна подія для наших артистів, адже вони чекали на неї багато років. Але інтенсивно ремонтні роботи розпочалися у цьому році. І результат перевершив усі очікування!

Фото без опису

Фото без опису

Ще донедавна будівля цього закладу була зовсім не привабливою, бо ніколи не бачила капітального ремонту. Проте, завдяки плідній співпраці нашої громади з нашим надійним соціальним партнером ТОВ «Біланівський ГЗК» та отриманій обласній субвенції, була здійснена повна реконструкція приміщення: облицювання  стін гіпсокартонними листами та опорядження стін декоративною сумішшю «короїд», монтаж підвісної стелі, заміна підлоги, вікон та дверей, улаштування сцени та акустичного екрану, проведення й облаштування електромережі та системи опалення, утеплення фундаментів, теплоізоляція стін, заміна та утеплення горищного покриття.

Все це разом дало нове життя будівлі. Нас зустрів новий, ошатний зал, який надасть  творчий подих колективу та учасникам гуртків КЗ «Центр культури, дозвілля, спорту та туризму», до яких залучаються і діти, і молодь, і дорослі.

Церемонію перерізання символічної стрічки по праву здійснили Юрій Химич - генеральний директор ТОВ «Біланівський ГЗК» та Світлана Самсонова – Новогалещинський селищний голова.

Фото без опису

Фото без опису

Зі щирими словами подяки до гостей заходу звернувся весь колектив КЗ «Центру культури, дозвілля, спорту та туризму».  І не тільки зі словами, а з концертними номерами, бо не змогли втриматися  наші артисти, щоб не випробувати таку неперевершену сцену.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Після карантину будинок культури запрацює за своїм прямим призначенням. Ми з нетерпінням будемо чекати першого концерту, який вже готують  керівники гуртків зі своїми вихованцями.

Ремонтні роботи проведені згідно договору «Про виконання умов резолюції громадських слухань щодо врахування інтересів територіальної громади Новогалещинської селищної ради у зв’язку з будівництвом Біланівського гірничо - збагачувального комбінату», виконавець робіт - підрядна організація ТОВ «Агробуд і К». Загалом на реалізацію даного проекту виділено кошти в сумі 3 млн 924 тис 200 грн., вартість вище перелічених  робіт першої черги - 1 млн 400 тис грн. На 2021 рік запланована реалізація другої черги робіт – зовнішнє утеплення та опорядження будівлі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь