A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новий, утеплений, яскравий!!!

Дата: 22.10.2020 15:17
Кількість переглядів: 958

Незважаючи на карантин, у громаді кипить робота. Завдячуючи підтримці нашого надійного соціального партнера ТОВ «Біланівський ГЗК», одночасно  реалізовується декілька соціально-важливих проектів, один з яких -   Новогалещинський ліцей.

22 жовтня генеральний директор ТОВ «Біланівський ГЗК» Юрій Химич, Новогалещинський селищний голова Світлана Самсонова, керівництво відділу освіти, сім’ї та молоді виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради взяли участь в урочистому відкритті Новогалещинського ліцею після капітального ремонту.

Зі словами подяки від педагогічного колективу та учнів за меценатство та постійну підтримку закладу освіти, до гостей звернувся директор ліцею – Віктор Кіріченко.

А учні, в свою чергу, подякували віршем та танцювальною композицією.  Щирі і зворушливі слова подяки  із дитячих вуст  - найвища винагорода за працю дорослих. Вони надихають, надають нові сили і твердість в обраному шляху, спонукають не зупинятися, не дивлячись ні на які зовнішні обставини, кризи і перепони.

В результаті проведених ремонтних робіт навчальний заклад оновлено ззовні та всередині. В цьому сезоні повністю завершено заміну вікон, проведено заміну електромережі на третьому поверсі, навчальні класи та коридори оснащено сучасним освітленням, підлогу спортивної зали покрили професійним лінолеумом, а  кульмінацією робіт стало  утеплення  та оздоблення фасаду. 

Ось так змінився наш ліцей! Замість сірого, старого - новий, утеплений і яскравий! Комфортний освітній простір створено для понад 320 учнів та педагогічного колективу, перетворивши сірі шкільні будні у кольорові, цікаві і незабутні дні проведені разом з друзями


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь