Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новий, утеплений, яскравий!!!

Дата: 22.10.2020 15:17
Кількість переглядів: 980

Фото без опису

Незважаючи на карантин, у громаді кипить робота. Завдячуючи підтримці нашого надійного соціального партнера ТОВ «Біланівський ГЗК», одночасно  реалізовується декілька соціально-важливих проектів, один з яких -   Новогалещинський ліцей.

22 жовтня генеральний директор ТОВ «Біланівський ГЗК» Юрій Химич, Новогалещинський селищний голова Світлана Самсонова, керівництво відділу освіти, сім’ї та молоді виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради взяли участь в урочистому відкритті Новогалещинського ліцею після капітального ремонту.

Фото без опису

Фото без опису

Зі словами подяки від педагогічного колективу та учнів за меценатство та постійну підтримку закладу освіти, до гостей звернувся директор ліцею – Віктор Кіріченко.

Фото без опису

А учні, в свою чергу, подякували віршем та танцювальною композицією.  Щирі і зворушливі слова подяки  із дитячих вуст  - найвища винагорода за працю дорослих. Вони надихають, надають нові сили і твердість в обраному шляху, спонукають не зупинятися, не дивлячись ні на які зовнішні обставини, кризи і перепони.

Фото без опису

В результаті проведених ремонтних робіт навчальний заклад оновлено ззовні та всередині. В цьому сезоні повністю завершено заміну вікон, проведено заміну електромережі на третьому поверсі, навчальні класи та коридори оснащено сучасним освітленням, підлогу спортивної зали покрили професійним лінолеумом, а  кульмінацією робіт стало  утеплення  та оздоблення фасаду. 

Фото без опису

Ось так змінився наш ліцей! Замість сірого, старого - новий, утеплений і яскравий! Комфортний освітній простір створено для понад 320 учнів та педагогічного колективу, перетворивши сірі шкільні будні у кольорові, цікаві і незабутні дні проведені разом з друзями


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь