Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям

Дата: 18.10.2020 20:08
Кількість переглядів: 1050

Фото без опису

18 жовтня в нашій громаді відбулася іще одна визанчна подія - урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям. Проект реалізовано за рахунок коштів  ТОВ «Біланівський ГЗК», згідно договору «Про виконання умов резолюції громадський слухань щодо врахування інтересів територіальної громади  Новогалещинської селищної ради в зв’язку з будівництвом Біланівського гірничо – збагачувального комбінату».  

Розділити  цю радісну подію  зібралися всі ті, хто любить та цінує спорт.

Фото без опису

Фото без опису

Зі щирими вітаннями до всіх присутніх та словами вдячності до наших соціальних партнерів ТОВ «Біланівський ГЗК» звернулася селищний голова Світлана Самсонова, яка подякувала за те, що підтримали ініціативу влади та взяли на себе відповідальність за будівництво спортивного майданчика. У відповідь наші соціальні партнери пообіцяли і надалі підтримувати проекти, реалізація  яких сприятиме  виховувати здорову та успішну молодь.

Фото без опису

Фото без опису

Тепер і наша громада має гарний об’єкт спортивної інфраструктури, на якому будуть відточувати свою майстерність і примножувати  досягнення ті, хто так мріяв про новеньке міні-поле. А найбільше цієї події чекали наші футболісти!

Фото без опису

Тож в цей довгоочікуваний день новий спортивний майданчик перетворився в центр спортивного життя Новогалещинської ОТГ. Після закінчення офіційної частини, свято на майданчику продовжилося – відбувся перший товаристський матч з міні-футболу серед чотирьох команд: ФК «Геологія», ФК «Молодь», ФК «Солониця» та ФК «Омельниче».  По завершенню відбулося нагородження команд: кубок переможців здобув ФК «Геологія», друге місце - ФК «Солониця», почесне третє місце - ФК «Молодь». А взагалі, перемогла дружба, бо попереду у наших спортсменів іще багато нових досягнень та здобутків, головне, що тепер є достойні умови для тренувань та проведення наступних футбольних матчів.

Фото без опису

Такі проекти є яскравим прикладом позитивних змін, які відбуваються у громаді, добре, коли влада дбає про те, щоб створити якомога більше можливостей для активного дозвілля дітей та молоді, адже від цього залежить здоров’я майбутнього покоління.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь