A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Особлива дата

Дата: 25.09.2020 11:37
Кількість переглядів: 792

Фото без опису


Уже сімдесят сім років відділяє всіх нас від того страшного дня, коли в кожну українську сім’ю надійшла зловісна звістка про початок довготривалої кровопролитної війни. Безжальне колесо Другої світової війни прокотилося по українській землі, залишивши за собою розруху і безліч людських жертв.

Останні дні вересня – особлива, важлива дата!  В ці дні Полтавщина і села нашої громади були звільнені від нацистських загарбників. 27 вересня визначено Днем села Бондарі. Це добра нагода вшанувати доблесних оборонців і визволителів, тих, хто виявляв небувалий героїзм на бойових рубежах, хто відбудовував села в повоєнні часи. Ні біль кривавих втрат, ні радість великих перемог не забулися за цей час, адже пам’ять про подвиги наших батьків, дідів, братів і сестер та вдячність за життя на вільній землі не мають історичного терміну давності – вони вічні.


Фото без опису


25 вересня представники місцевого самоврядування традиційно відвідали ветеранів Другої світової війни, вручили  їм продуктові набори та поклали квіти до пам’ятників загиблим воїнам на території громади.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Присутні схилили голови у хвилині мовчання перед тими, хто боронив наше село від ворога у роки Другої світової війни, хвилиною мовчання вшанували пам’ять співвітчизників, полеглих у боях, усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна...


Фото без опису


Наш з вами святий обов’язок пам’ятати, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Пам’ятати, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані нації. Пам’ятати, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь