A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення тридцять сьомої сесії сьомого скликання від 02.09.2020

Дата: 10.09.2020 09:37
Кількість переглядів: 331

Протокол тридцять сьомої сесії сьомого скликання від 02.09.2020

Рішення №1 Про обрання лічильної комісії

Рішення №2 Про внесення змін до рішення №3 30 сесії 7 скликання "Про бюджет Новогалещинської ОТГ на 2020 рік" від 23.12.2019 р.

Рішення №3 Про затвердження Інструкцій з підготовки бюджетних запитів на 2021 рік та прогнозу на 2022-2023 рр

Додаток до рішення №3 про затвердження Інструкцій з підготовки бюджетних запитів на 2021 рік та прогнозу на 2022-2023 рр

Рішення №4 Про виділення коштів на виконання Цільової соціальної програми забезпечення пожежної безпеки Новогалещинської ОТГ на 2020-2022 рр

Рішення №5 Про затвердження Програми підтримки розвитку фізичної культури і спорту Новогалещинської селищної ради на 2020 рік

Рішення №6 Про безоплатну передачу матеріальних цінностей Новогалещинської ОТГ на баланс КП "ЖКП Новогалещинської селищної ради"

Рішення №7 Про безоплатну передачу майна комунальної власності Новогалещинської ОТГ на баланс Відділу освіти, сім'ї та молоді виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради

Рішення №8 Про зняття з балансу Новогалещинської ОТГ житлових будинків та передачу їх у власність громадянам

Рішення №9 Про надання згоди на проведення будівельних робіт на об'єкті комунальної власності

Рішення №10 Про проект "Будівництво скверу по вул.Горького в смт Нова Галещина"

Рішення №11 Про виділення коштів на поточний середній ремонт обласної автомобільної дороги

Рішення №12 Про безоплатну передачу майна спільної власності територіальних громад сіл і селищ Козельщинського району, яке знаходиться на балансі КНП "Козельщинський Центр первинної медико-санітарної допомоги" Козельщинської районної ради, у комунальну власність Новогалещинської ОТГ

Рішення №13 Про закріплення території обслуговування за закладами освіти Новогалещинської селищної ради

Рішення №14 Про затвердження змін до структури та штатного розпису Відділу освіти, сім'ї та молоді виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради (у новій редакції)

Рішення №15 Про встановлення надбавки за складність та напруженість у роботі працівникам закладів дошкільної освіти Новогалещинської селищної ради

Рішення №16 Про затвердження мережі класів, контингенту учнів, груп подовженого дня, логопедичних пунктів закладів загальної середньої освіти Новогалещинської селищної ради на 2020-2021 навчальний рік

Рішення №17 Про організацію харчування дітей в закладах освіти Новогалещинської селищної ради

Рішення №18Про організацію підвезення дітей та педагогічних працівників до закладів освіти та додому Новогалещинської селищної ради

Рішення №19 Про затвердження штатного розпису КП "ЖКП Новогалещинської селищної ради"

Рішення №20 Про норми списання пального для сміттєвоза

Рішення №21 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності в межах с.Заруддя Кременчуцького району

Рішення №22 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Чирві С.Д.

Рішення №23 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Боженко Р.В.

Рішення №24 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Остапенко В.І.

Рішення №25 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Гавриш В.П.

Рішення №26 Про наданя дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність гр.Борідченка Н.М.

Рішення №27 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для заміни сертифіката на земельну частку (паї) гр.Кудрявцеву М.Г., гр.Кудрявцеву С.Г.

Рішення №28 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для заміни сертифіката на земельну частку (паї) гр.Кудрявцеву М.Г., гр.Кудрявцеву С.Г.

Рішення №29 Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо інвентаризації земель комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування Новогалещинської селищної ради в смт Нова Галещина, вул.Центральна, 95

Рішення №30 Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо інвентаризації земель комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування Новогалещинської селищної ради в смт Нова Галещина, буд.115

Рішення №31 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки гр.Скоморох С.А.

Рішення №32 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Черненко Т.П.

Рішення №33 Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Довбні О.П.

Рішення №34 Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Ободзінської Т.В.

Рішення №35 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Рєзнікової О.О.

Рішення №36 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Братко С.Г.

Рішення №37 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Капустян С.С.

Рішення №38 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Самсоновій С.А.

Рішення №39 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Лаугасон Н.М.

Рішення №40 Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачі у власність гр.Шевчуку Я.Д.

Рішення №41 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Павловій В.І.

Рішення №42 Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою, щодо відведення земельної ділянки

Рішення №43 Про затвердження штатного розпису КЗ "Центр культури, дозвілля, спорту та туризму Новогалещинської селищної ради"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь