Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Дата: 01.09.2020 14:27
Кількість переглядів: 1199

Фото без опису


День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою, цей день важко забути! Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання та побажання – це все про одне із найважливіших шкільних свят – 1 вересня.


Фото без опису


Від щирого серця вітаємо всіх із цим святом! 1 вересня — це початок нового навчального року, старт для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за подолання нових висот.

Сьогодні подвір’я Новогалещинського ліцею з самого ранку приймає своїх учнів, їх батьків та гостей. На урочистій лінійці, в зв’язку з умовами адаптивного карантину, брали участь лише учні 1-го та 11-го класів. На святі були присутні селищний голова – Світлана Самсонова, начальник відділу освіти, сім’ї та молоді виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради – Аліна Сивокінь та фінансовий директор Біланівського ГЗК – Владислав Палеха.


Фото без опису


Гості щиро вітали педагогічний колектив та учнів ліцею з початком нового навчального року. Маленьким першокласникам представники ТОВ «Біланівський ГЗК», як і щороку, вручили подарунки до свята.


Фото без опису


1 вересня це початок нового етапу в житті для дітей, які стали сьогодні першокласниками. Ласкаво просимо до шкільної країни! Світлий шкільний клас і перша вчителька чекають на вас. Нехай уроки будуть ненудними, книги – цікавими, шкільна дружба – міцною! Нехай цей рік буде набагато яскравішим, кожен урок дарує відкриття, крутішим та успішнішим, ніж минулий, і нехай попереду чекає багато відкриттів, звершень і блискучих перемог. Навчальний рік нехай буде успішним, а педагоги допомагають осягати секрети наук.


Фото без опису


Учіться, дійте, мрійте, працюйте, старайтеся, вірте і перемагай! Старання, терпіння, удачі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь