A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення про початок громадських слухань проекту державного планування і звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Дата: 13.08.2020 16:44
Кількість переглядів: 503

Для обговорення громаді надається проект "Детальний план території земельної ділянки ТОВ "СІБКОР ЕЛЕВАТОРНА КОМПАНІЯ ГАЛЕЩИНА" площею 5,0872га кадастровий номер №5322055500:30:011:0005, яка знаходиться у користуванні на умовах оренди для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з метою будівництва елеватора за адресою вул. Центральна, 84 смт. Нова Галещина Козельщинського району Полтавської області" розроблений на підставі рішення Новогалещинської селищної ради Козельщинського району Полтавської області №34 від 19.06.2020р. "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки, розташованої за адресою: смт. Нова Галещина, вул. Центральна, 84". Розробник - ФОП Кіріченко А.А.

В супроводі для громадських слухань надється звіт про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації, що відіграє роль у забезпечені ефективності системи СЕО в цілому, у відповідності до Закону України "Про стратегічну екологічну оцінку".

З матеріалами проекту державного планування і звіт про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись в Новогалещинській селищній раді та на офіційному сайті Новогалещинської громади - ngaleshynska.gromada.org.ua.

Строк подання пропозицій та зауважень до проекту – 1 місяць з дня оприлюднення оголошення. Місце проведення громадських слухань смт. Нова Галещина Козельщинського району Полтавської області.

Пропозиції та зауваження подавати до Новогалещинської селищної ради адміністрації за адресою: 39140, Полтавська обл., Козельщинський р-н, смт Нова Галещина, вул. Центральна, буд. 95, тел.: 05342-97001. e-mail: galeshina.sr@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь