Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення тридцять шостої сесії сьомого скликання від 05.08.2020

Дата: 10.08.2020 14:50
Кількість переглядів: 393

Протокол тридцять шостої сесії сьомого скликання від 05.08.2020

Рішення №1 Про обрання лічильної комісії Новогалещинської селищної ради

Рішення №2 Про внесення змін до рішення №3 тридцятої сесії сьомого скл. "Про бюджет Новогалещинської селищної отг на 2020 рік" від 23.12.2019

Рішення №3 Про затвердження звіту про виконання бюджету Новогалещинської селищної отг з ІІ кв. 2020 року

Рішення №4 Про внесення змін до рішення №1 тридцять восьмої сесії сьомого скл. "Про сільський бюджет Пісківської сільської ради на 2020 рік" від 27.12.2019

Рішення №5 Про затвердження фонду зар.плати, штатного розпису, умов оплати праці, встановлення надбавок, надання матеріальної допомоги і преміювання працівників ОМС Новогалещинської селищної ради на 2020 рік

Рішення №6 Про затвердження штатного розпису ОМС Новогалещинської селищної ради на 2020 бюджетний рік.

Рішення №7 Про затвердження Правил внутрішнього трудового розпорядку посадових осіб і інших працівників ОМС та виконавчого комітету селищної ради

Рішення №8 Про затвердження Положення про умови оплати праці та преміювання працівників ОМС Новогалещинської селищної ради на 2020 бюджетний рік

Рішення №9 Про затвердження розпоряджень селищного голови виданих в міжсесійний період

Рішення №10 Про безоплатну передачу автобуса ПАЗ 32054-07

Рішення №11 Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності

Рішення №12 Про затвердження Переліків 1 та 2 типу об’єкту комунального майна Новогалещинської селищної ради отг, які підлягають передачі в оренду на аукціоні та без проведення аукціону

Рішення №13 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у спільну сумісну власність гр.Єльченко Ю.М. та гр.Луговській Н.А.

Рішення №14 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Загорулько М.Д.

Рішення №15 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Юренко Н.Г.

Рішення №16 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі у власність гр.Гарець М.С.

Рішення №17 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Гарець М.С.

Рішення №18 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та надання земельної ділянки у власність гр.Коваленка А.А.

Рішення №19 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі у власність гр.Мусієнко О.А.

Рішення №20 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Наговіциній О.І.

Рішення №21 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Наговіциній О.І.

Рішення №22 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Налісної К.І.

Рішення №23 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Налісної К.І.

Рішення №24 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі у власність гр.Паськевич Р.Б.

Рішення №25 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі у власність гр.Погребній О.О.

Рішення №26 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі у власність гр.Семеновій Г.І.

Рішення №27 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі у власність гр.Терещенко В.Я.

Рішення №28 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі у власність гр.Тімощенка В.П.

Рішення №29 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Ботош Т.В.

Рішення №30 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого господарства у власність гр.Гаврилець Т.В.

Рішення №31 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого господарства у власність гр.Корецькій К.М.

Рішення №32 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого господарства у власність гр.Рябусі І.С.

Рішення №33 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі у власність гр.Гаврилець Т.Ю.

Рішення №34 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі у власність гр.Житнику Я.О.

Рішення №35 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки за межами населеного пункту смт Нова Галещина, вул.Малинова, буд.17 Новогалещинської селищної ради

Рішення №36 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр.Діденко Н.А.

Рішення №37 Про відмову у наданні гр.Зіненко В.Й. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення №38 Про відмову у наданні гр.Ні О.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення №39 Про відмову у наданні гр.Єгоровій К.С. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення №40 Про відмову у наданні гр.Слюсаренко С.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення №41 Про відмову у наданні гр.Єгорову С.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення №42 Про відмову у наданні гр.Єгоровій О.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення№43 Про відмову у наданні гр.Ні Е.Е. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення №44 Про відмову у наданні гр.Сайко Н.П. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення№45 Про відмову у наданні гр.Єрмаковій В.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення №46 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр.Матюхи В.Ф.

Рішення №47 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр.Матюхи В.Ф., Матюхи І.А., Матюхи О.А..

Рішення №48 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Базавлук Є.С.

Рішення №49 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр.Лагуасон Н.М.

Рішення №50 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Бутенку І.О.

Рішення №51 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Довбні О.П.

Рішення №52 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Шиньку В.В.

Рішення №53 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Шиньку В.В.

Рішення №54 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Липці В.Ю.

Рішення №55 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Дормашенко Л.І.

Рішення №56 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Самойленко Л.М.

Рішення №57 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр.Бичко С.М.

Рішення №58 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр.Комахідзе Н.Б.

Рішення №59 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр.Мальцевій Л.І.

Рішення №60 Про затвердження Генерального плану з планом зонування території с.Велика Безуглівка, Козельщинського району, Полтавської області

Рішення №61 Про затвердження Генерального плану з планом зонування території с.Горбані, Козельщинського району, Полтавської області

Рішення №62 Про надання згоди ТОВ "Біланіський ГЗК" на розробку документації із землеустрою

Рішення №63 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення для передачі в оренду ТОВ "Біланіський ГЗК"

Рішення №64 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення для передачі в оренду ТОВ "Біланіський ГЗК"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь