A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення тридцять шостої сесії сьомого скликання від 05.08.2020

Дата: 10.08.2020 14:50
Кількість переглядів: 365

Протокол тридцять шостої сесії сьомого скликання від 05.08.2020

Рішення №1 Про обрання лічильної комісії Новогалещинської селищної ради

Рішення №2 Про внесення змін до рішення №3 тридцятої сесії сьомого скл. "Про бюджет Новогалещинської селищної отг на 2020 рік" від 23.12.2019

Рішення №3 Про затвердження звіту про виконання бюджету Новогалещинської селищної отг з ІІ кв. 2020 року

Рішення №4 Про внесення змін до рішення №1 тридцять восьмої сесії сьомого скл. "Про сільський бюджет Пісківської сільської ради на 2020 рік" від 27.12.2019

Рішення №5 Про затвердження фонду зар.плати, штатного розпису, умов оплати праці, встановлення надбавок, надання матеріальної допомоги і преміювання працівників ОМС Новогалещинської селищної ради на 2020 рік

Рішення №6 Про затвердження штатного розпису ОМС Новогалещинської селищної ради на 2020 бюджетний рік.

Рішення №7 Про затвердження Правил внутрішнього трудового розпорядку посадових осіб і інших працівників ОМС та виконавчого комітету селищної ради

Рішення №8 Про затвердження Положення про умови оплати праці та преміювання працівників ОМС Новогалещинської селищної ради на 2020 бюджетний рік

Рішення №9 Про затвердження розпоряджень селищного голови виданих в міжсесійний період

Рішення №10 Про безоплатну передачу автобуса ПАЗ 32054-07

Рішення №11 Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності

Рішення №12 Про затвердження Переліків 1 та 2 типу об’єкту комунального майна Новогалещинської селищної ради отг, які підлягають передачі в оренду на аукціоні та без проведення аукціону

Рішення №13 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у спільну сумісну власність гр.Єльченко Ю.М. та гр.Луговській Н.А.

Рішення №14 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Загорулько М.Д.

Рішення №15 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Юренко Н.Г.

Рішення №16 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі у власність гр.Гарець М.С.

Рішення №17 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Гарець М.С.

Рішення №18 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та надання земельної ділянки у власність гр.Коваленка А.А.

Рішення №19 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі у власність гр.Мусієнко О.А.

Рішення №20 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Наговіциній О.І.

Рішення №21 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Наговіциній О.І.

Рішення №22 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Налісної К.І.

Рішення №23 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Налісної К.І.

Рішення №24 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі у власність гр.Паськевич Р.Б.

Рішення №25 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі у власність гр.Погребній О.О.

Рішення №26 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі у власність гр.Семеновій Г.І.

Рішення №27 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі у власність гр.Терещенко В.Я.

Рішення №28 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі у власність гр.Тімощенка В.П.

Рішення №29 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Ботош Т.В.

Рішення №30 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого господарства у власність гр.Гаврилець Т.В.

Рішення №31 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого господарства у власність гр.Корецькій К.М.

Рішення №32 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого господарства у власність гр.Рябусі І.С.

Рішення №33 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі у власність гр.Гаврилець Т.Ю.

Рішення №34 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі у власність гр.Житнику Я.О.

Рішення №35 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки за межами населеного пункту смт Нова Галещина, вул.Малинова, буд.17 Новогалещинської селищної ради

Рішення №36 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр.Діденко Н.А.

Рішення №37 Про відмову у наданні гр.Зіненко В.Й. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення №38 Про відмову у наданні гр.Ні О.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення №39 Про відмову у наданні гр.Єгоровій К.С. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення №40 Про відмову у наданні гр.Слюсаренко С.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення №41 Про відмову у наданні гр.Єгорову С.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення №42 Про відмову у наданні гр.Єгоровій О.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення№43 Про відмову у наданні гр.Ні Е.Е. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення №44 Про відмову у наданні гр.Сайко Н.П. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення№45 Про відмову у наданні гр.Єрмаковій В.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення №46 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр.Матюхи В.Ф.

Рішення №47 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр.Матюхи В.Ф., Матюхи І.А., Матюхи О.А..

Рішення №48 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Базавлук Є.С.

Рішення №49 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр.Лагуасон Н.М.

Рішення №50 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Бутенку І.О.

Рішення №51 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Довбні О.П.

Рішення №52 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Шиньку В.В.

Рішення №53 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Шиньку В.В.

Рішення №54 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Липці В.Ю.

Рішення №55 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Дормашенко Л.І.

Рішення №56 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Самойленко Л.М.

Рішення №57 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр.Бичко С.М.

Рішення №58 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр.Комахідзе Н.Б.

Рішення №59 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр.Мальцевій Л.І.

Рішення №60 Про затвердження Генерального плану з планом зонування території с.Велика Безуглівка, Козельщинського району, Полтавської області

Рішення №61 Про затвердження Генерального плану з планом зонування території с.Горбані, Козельщинського району, Полтавської області

Рішення №62 Про надання згоди ТОВ "Біланіський ГЗК" на розробку документації із землеустрою

Рішення №63 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення для передачі в оренду ТОВ "Біланіський ГЗК"

Рішення №64 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення для передачі в оренду ТОВ "Біланіський ГЗК"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь