A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Перемога! Свята Перемога!

Дата: 08.05.2020 13:20
Кількість переглядів: 1343

Дорогі ветерани, учасники війни  та жителі громади!     

Прийміть щирі вітання з Днем пам’яті та примирення, Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги.

Швидко, мов весняні струмки, збігають роки, квітнуть дерева, стигнуть житні поля, приходять у світ нові люди. Але пам'ять, вона не старіє, не зникає. Щоб рухатися далі ми маємо пам’ятати нашу історію. Та з кожним роком реальних свідків та учасників Другої світової війни стає все менше.

Лише за рік три ветерани нашої громади – Прісик Надія Михайлівна, Харченко Іван Платонович та Самойленко Софія Іванівна відійшли за межу вічності.

…Настане час, коли травневі квіти доведеться класти на порожні лавки, де ще вчора пишалися орденами ветерани. Настане день, коли нікому буде сказати «спасибі». Тож шануймо наших сивочолих захисників і в будень, і в свято. Бережімо пам'ять про Перемогу.

 

Фото без опису

У переддень 75–ї річниці ДНЯ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ селищний голова Світлана Самсонова разом з представниками виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради поклали квіти до пам’ятників воїнам, загиблим у роки Другої світової війни та відвідали учасників бойових дій — Гладкого Володимира Федоровича (смт Нова Галещина), Горелик Анастасію Сергіївну (с.Горбані) та Корецького Бориса Андрійовича (с.Піски). Крім теплих і зворушливих привітань на адресу мужніх визволителів, їм було вручено почесні нагороди – пам’ятні медалі «За бойові заслуги» 75 років Перемоги над нацизмом, квіти і продуктові набори.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Загалом, з нагоди свята, 80  мешканців пільгових категорій Новогалещинської громади отримали продуктові набори, закупівлю яких забезпечило ТОВ "Біланівский ГЗК", в рамках угод про соціальне партнерство.

Фото без опису

Фото без опису

Щиро бажаємо всім міцного здоров'я і довголіття, добра і радості, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь