A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення тридцять третьої сесії сьомого скликання від 10.04.2020

Дата: 15.04.2020 15:05
Кількість переглядів: 311

Протокол засідання тридцять третьої сесії сьомого скликання

Рішення №1 Про обрання лічильної коміссії

Рішення №2 Про внесення змін до рішення №3 тридцять третьої сьомого скликання "Про бюджет Новогалещинської селищної ради отг на 2020 рік" від 23.12.2019 року

Рішення №3 Про внеснення змін до рішення №1 тридцять восьмої сесії сьомого скликання "Про сільський бюджет Пісківської сільської ради на 2020 ріфк" від 27.12.2019 року

Рішення №4 Про затвердження розпоряджень селищного голови в міжсесійний період

Рішення №5 Про надання згоди на прийняття в комунальну власність громадського будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами "Будинку культури"

Рішення №6 Про безоплатну передачу майна комунальної власності Новогалещинської отг на баланс "Відділу освіти, сім’ї та молоді виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради"

Рішення №7 Про безоплатну передачу майна комунальної власності Новогалещинської отг на баланс КНП "Центр ПМСД Пришибської сільської ради сільської ради"

Рішення №8 Про безоплатну передачу майна комунальної власності Новогалещинської отг на баланс КЗ "Центр культури, дозвілля, спорту та туризму Новогалещинської селищної ради"

Рішення №9 Про безоплатну передачу майна комунальної власності Новогалещинської отг на баланс КП "ЖКП НОВОГАЛЕЩИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ"

Рішення №10 Про списання комунального майна

Рішення №11 Про затвердження тарифів на вивезення ТПВ

Рішення №12 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Дрозд Л.А.

Рішення №13 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Волювач А.В.

Рішення №14 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Байбузу С.Б.

Рішення №15 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Василевському О.О.

Рішення №16 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Самойленко З.В.

Рішення №17 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для заміни сертифіката на земельну частку (пай)

Рішення №18 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для заміни сертифіката на земельну частку (пай)

Рішення №19 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для заміни сертифіката на земельну частку (пай)

Рішення №20 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Лашко І.П.

Рішення №21 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Добровольському В.М.

Рішення №22 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Ярижко О.В.

Рішення №23 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Мельник Т.П.

Рішення №24 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Александрук О.В.

Рішення №25 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Курочкін О.О.

Рішення №26 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Фидрі О.В.

Рішення №27 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Лузіній Н.А.

Рішення №28 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Матюсі О.А

Рішення №29 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Кошмаку О.В.

Рішення №30 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Русову Р.В.

Рішення №31 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Троцького М.В.

Рішення №32 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Іванюка Є.Ю.

Рішення №33 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Максимчука В.О.

Рішення №34 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Крамаренко Л.О.

Рішення №35 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Поворознікову О.С.

Рішення №36 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Безуглому Е.В.

Рішення №37 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Рогатньової С.О.

Рішення №38 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Матюхи В.І.

Рішення №39 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Педай Н.В.

Рішення №40 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Перекладової Т.Г.

Рішення №41 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Перекладової Т.Г.

Рішення №42 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Макаренко Н.І.

Рішення №43 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Черненко О.І.

Рішення №44 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Черненко Т.П.

Рішення №45 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ВОСГ та передачі у власність гр.Слюсарєва М.Ю.

Рішення №46 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ВОСГ та передачі у власність гр.Слюсарєва М.Ю.

Рішення №47 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ВОСГ та передачі у власність гр.Слюсарєва М.Ю.

Рішення №48 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ВОСГ та передачі у власність гр.Слюсарєва М.Ю.

Рішення №49 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та передачі у власність гр.Слюсарєва М.Ю.

Рішення №50 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ВОСГ та передачі у власність гр.Середи Н.С.

Рішення №51 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо всановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та передачі у власність гр.Риженка І.А.

Рішення №52 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ВОСГ та передачі у власність гр.Риженка І.А.

Рішення №53 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та передачі у власність гр.Карпович Т.І.

Рішення №54 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Різнику О.С.

Рішення №55 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Різнику О.С.

Рішення №56 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Риженку В.І.

Рішення №57 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Риженку В.І.

Рішення №58 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Отюської А.І.

Рішення №59 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Гаврильцю Г.Б.

Рішення №60 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність гр.Паскевич Р.Б.

Рішення №61 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відновлення земельної ділянки для ВОСГ та передачі у власність гр.Бондаренку С.Б.

Рішення №62 Про прийняття земельних ділянок до фонду селищної ради

Рішення №63 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Горбашко О.М.

Рішення №64 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду ФГ "Педай" в с.Бондарі, вул.Залізнична, буд.1-б

Рішення №65 Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Романкевичу О.Ю.

Рішення №66 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Таран А.В.

Рішення №67 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Матюсі І.В.

Рішення №68 Про внесення змін до рішень Бондарівської сільської ради

Рішення №69 Про внесення змін до рішення 21 сесії сьомого скликання №13 від 12.07.2019 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь