A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання сесії

Дата: 10.04.2020 16:00
Кількість переглядів: 354

Фото без опису


10 квітня відбулося чергове пленарне засідання сесії Новогалещинської селищної ради. З метою дотримання умов та вимог карантину цього разу сесія проходила у просторому вестибюлі. Обранці громади були в захисних масках та розмістилися так, щоб зберігати необхідну дистанцію.

Фото без опису

На засіданні були присутні 10 депутатів, в.о. старости сіл Бондарі, Остапці, Василенки, Заруддя і Ревівка та в.о. директора КП "ЖКП Новогалещинської селищної ради". Вела пленарне засідання 33 сесії 7 скликання селищний голова Світлана Самсонова. На початку засідання Світлана Анатоліївна  поінформувала депутатський корпус про заходи, які проводяться задля протидії поширенню коронавірусу. Очільник громади наголосила, що у цей складний час ми зобов’язані чітко і відповідально дотримуватися усіх вимог карантину. А також повідомила, яку благодійну допомогу у вигляді спецмедзасобів від благодійного фонду «Полтавського ГЗК» передано представниками ТОВ «Біланвський ГЗК» для Новогалещинської, Бондарівської АЗПСМ, виконавчого комітету та його структурних підрозділів.

Депутатами обговорено та затверджено ряд майнових питань. У ході цієї сесії також прийнято низку рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою тощо.

Загалом, незважаючи на досить великий перелік питань порядку денного (68 питань), засідання тридцять третьої сесії сьомого скликання селищної ради пройшло злагоджено та організовано, адже прийняті рішення спрямовані на забезпечення соціально-економічної стабільності в громаді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь