Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Час максимально мобілізуватися

Дата: 03.04.2020 14:42
Кількість переглядів: 2103

Фото без опису


Підготовка до протидії коронавірусу ведеться по всій території України. Терміново, в надзвичайно короткі терміни, проводяться ремонтні роботи приміщень, бо гостра нестача інфекційних відділень – це загальна проблема на сьогоднішній день. У випадку поширення коронавірусу у нашому регіоні для обсервації обрано декілька незадіяних приміщень. Одне з них – приміщення Підгорівської інфекційної лікарні, яке  перебувало в занедбаному стані і вже давно потребувало ремонту. Доки не прийшла всесвітня біда,  потреби в цьому не було, то і стояло воно забуте і нікому не потрібне. А тепер питання капітального ремонту стало нагальним. Голова Козельщинської районної ради Юрій Марченко звернувся з проханням до дирекції ТОВ «Біланівський ГЗК» про підтримку та допомогу. І отримав позитивну відповідь від генерального директора Юрія Химича, бо ТОВ «Біланівський ГЗК» – соціально-відповідальне підприємство. До ремонтних робіт долучилися небайдужі керівники Новогалещинських підприємств: ТОВ «НВК «ГЕОЛОГІЯ» – Олексій Матвієць, ТОВ НВП «ГАЛЕЩИНА-АГРО» – Юрій Бульбаха, які є депутатами Новогалещинської селищної ради. Вони стали командою, щоб в максимально короткий період зробити так, аби лікарня слугувала нашим територіальним громадам. 

Наразі проведено такі роботи: пробурена свердловина для забезпечення автономного водопостачання, замінені розморожені та зношені труби, встановлено бойлер для нагріву води, 2 унітази, 24 крани, відремонтовані та замінені автономні каналізаційні стоки. Тож головні комунікації приміщення відновлено, залишається зробити внутрішній косметичний ремонт. Зроблено добру справу, за що велике спасибі всім небайдужим, хто фінансував і виконував роботи.

Але дуже хочеться сподіватися, що Підгорівська лікарня не буде використана для інфікованих коронавірусною інфекцією. Для цього нам всім треба бути максимально мобілізованими, щоб не допустити поширення коронавірусу в нашому регіоні.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь