Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Час максимально мобілізуватися

Дата: 03.04.2020 14:42
Кількість переглядів: 2129

Фото без опису


Підготовка до протидії коронавірусу ведеться по всій території України. Терміново, в надзвичайно короткі терміни, проводяться ремонтні роботи приміщень, бо гостра нестача інфекційних відділень – це загальна проблема на сьогоднішній день. У випадку поширення коронавірусу у нашому регіоні для обсервації обрано декілька незадіяних приміщень. Одне з них – приміщення Підгорівської інфекційної лікарні, яке  перебувало в занедбаному стані і вже давно потребувало ремонту. Доки не прийшла всесвітня біда,  потреби в цьому не було, то і стояло воно забуте і нікому не потрібне. А тепер питання капітального ремонту стало нагальним. Голова Козельщинської районної ради Юрій Марченко звернувся з проханням до дирекції ТОВ «Біланівський ГЗК» про підтримку та допомогу. І отримав позитивну відповідь від генерального директора Юрія Химича, бо ТОВ «Біланівський ГЗК» – соціально-відповідальне підприємство. До ремонтних робіт долучилися небайдужі керівники Новогалещинських підприємств: ТОВ «НВК «ГЕОЛОГІЯ» – Олексій Матвієць, ТОВ НВП «ГАЛЕЩИНА-АГРО» – Юрій Бульбаха, які є депутатами Новогалещинської селищної ради. Вони стали командою, щоб в максимально короткий період зробити так, аби лікарня слугувала нашим територіальним громадам. 

Наразі проведено такі роботи: пробурена свердловина для забезпечення автономного водопостачання, замінені розморожені та зношені труби, встановлено бойлер для нагріву води, 2 унітази, 24 крани, відремонтовані та замінені автономні каналізаційні стоки. Тож головні комунікації приміщення відновлено, залишається зробити внутрішній косметичний ремонт. Зроблено добру справу, за що велике спасибі всім небайдужим, хто фінансував і виконував роботи.

Але дуже хочеться сподіватися, що Підгорівська лікарня не буде використана для інфікованих коронавірусною інфекцією. Для цього нам всім треба бути максимально мобілізованими, щоб не допустити поширення коронавірусу в нашому регіоні.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь